Geef kleur aan je interieur met de jongste nieuwkomers in het Philips LivingColors gamma


Nieuwe, elegante creaties in een nieuw prijzengamma om je interieur te kleuren met Philips LivingColors led-lampen

april 18, 2012

Frankfurt (Duitsland) – De woonkamer is het kloppend hart van je woning. Hier ontvang je je vrienden, ben je gezellig met je gezin samen en kom je tot rust na een drukke dag. Met het Philips LivingColors gamma gebruik je gekleurd licht om de sfeer in je woonkamer te veranderen afhankelijk van de gelegenheid en je humeur. Nieuwe modellen in het gamma zijn: Iris, Aura en Micro, telkens met andere vormen en afmetingen. Ze bieden je de kleur van je keuze, om je stemming te uiten. Laat je kamer baden in een stralend zonnegeel op een zondagavond, of kies voor romantische rode tinten bij een etentje voor twee. De nieuwe LivingColors afstandsbediening heeft een comfortabele vorm en aanraaktoetsen om eenvoudig de gewenste kleur te kiezen.

 

Frisse designs

De nieuwe creaties zijn stuk voor stuk uniek en passen bij de verschillende interieurstijlen en kamergroottes. De LivingColors Iris, de grootste in de reeks, is ideaal om een gekleurd licht op de muur te projecteren, als sfeervol achtergrondlicht voor de stemming die je wilt scheppen. Het design is een eerbetoon aan de allereerste LivingColors, waar het een elegante update van is.

 

De LivingColors Aura heeft een conische vorm en is dus geschikt voor kleinere plekjes, in een hoek bijvoorbeeld; dit doet echter niets af aan het lichtrendement en je hebt nog steeds de keuze tussen 16 miljoen kleuren. Je kunt experimenteren met gekleurd licht uit verschillende hoeken, om telkens een gekleurd lichteffect te bekomen dat net een tikkeltje anders is.

 

De LivingColors Bloom versmelt met je interieur, waar je de lamp ook plaatst. Zijn design werd bekroond met een iF Award en verenigt optimaal alle sleutelcomponenten door de integratie van een schijfvorm die je een maximaal lichteffect biedt met een minimale plaatsinname. LivingColors Bloom heeft ook de ideale vorm om achter een meubel of een ander item te plaatsen en toch je interieur en muren te kleuren met licht.

 

Zoek je een lamp voor op een boekenplank of een ander discreet plekje bij je thuis, dan is de nieuwe LivingColors Micro de perfecte oplossing. Deze lamp is kleiner dan de bestaande LivingColors Mini en werd speciaal ontworpen voor kleine ruimtes waar een beetje licht een groot verschil kan maken. De gewenste lichtkleur kan je met behulp van het ingebouwde bedieningssysteem selecteren, dat zich bovenop de Micro- en Mini-modellen bevindt. Het design van de LivingColors Micro is gelijkaardig aan dat van zijn grotere broers uit het gamma. Het biedt een groot lichtrendement in een compacte vorm en aan een interessante prijs.

 

Kom uit voor je humeur en laat je interieur baden in een zee van gekleurd licht

De kleuren die het Philips LivingColors gamma uitstraalt verlenen je leefomgeving een vrolijke dimensie en verfaaien je interieur met licht. Iris, Aura en Bloom werken met de SmartLink stuuréénheid om diverse LivingColor lampen aan elkaar te koppelen en tegelijk vanaf één bron bedienen. Een eenvoudige manier om je hele huis in gekleurd licht te laten baden! De nieuwe LivingColors afstandsbediening heeft een rondere vorm en druktoetsen, wat de selectie van de kleur, de verzadiging en de helderheid van het gewenste licht vergemakkelijkt.

 

Met LivingColors heb je de keuze tussen gedempte tinten tot felle kleuren en kan je een totaal andere sfeer scheppen, afhankelijk of je vrienden op bezoek hebt, een feestje bouwt of gewoon van wat tijd voor jezelf geniet.

 

Belangrijkste kenmerken van de LivingColors Iris, Aura en Bloom

  • keuze uit 16 miljoen kleuren
  • 210 lumen (Iris), 120 lumen (Aura en Bloom)
  • Nieuwe afstandsbediening
  • Compatibel met SmartLink

 

Belangrijkste kenmerken van de LivingColors Mini en Micro

  • 256 verzadigde kleuren
  • 70 lumen (Mini) en 50 lumen (Micro)
  • Kleurregeling op het product

Persbericht

LivingColors Mini

LivingColors Mini

LivingColors Aura

LivingColors Aura

LivingColors Micro

LivingColors Micro

LivingColors Iris

LivingColors Iris

Meer informatie bij:

Sarah Facxin

PR Manager Lighting & Healthcare

Tel.: +32 2 525 80 78 (niet voor publicatie)

E-mail: sarah.facxin@philips.com

Philips Customer Care Center, tel. 00800 7445 4775

Over Koninklijke Philips Electronics

Koninklijke Philips Electronics N.V. (NYSE: PHG, AEX: PHI) stelt zich als gediversifieerde onderneming actief op het gebied van "Gezondheid & Welzijn" tot doel het leven van de mensen te verbeteren door tijdige innovaties. Philips is een wereldleider in gezondheid, lifestyle en verlichting; het bedrijf integreert technologie en design in oplossingen die afgestemd zijn op de mensen, die steunen op een grondige kennis van de consumenten en de merkbelofte "sense and simplicity". Philips met hoofdkantoor gevestigd in Nederland stelt ongeveer 122.000 personen tewerk met verkoop en diensten in 100 landen en behaalde een omzet van 22,6 miljard EUR in 2011. De onderneming is marktleider in cardiologische zorg, acute zorg en thuiszorg, in energie-efficiënte verlichting en nieuwe verlichtingsoplossingen, in lifestyle producten, met een sterke leiderspositie in scheerapparaten, draagbare entertainment en tandverzorging.

Meer informatie over Philips is te vinden op www.philips.com/newscenter en www.philips.be.