Instant
lighting

answers

Realiseer betere projecten

Vind de verlichtingsoplossingen die u nodig hebt


Philips en Gibed hebben de krachten gebundeld om het voor installateurs zoals u eenvoudig te maken om de beste verlichtingsprojecten voor hun klanten te creëren. U vindt alles wat u nodig hebt – van individuele lampvervangingen tot complete oplossingen en extra services.

Ontdek hoe onze innovatieve LED-producten, slimme sensoren en Applicatiebundels een groot verschil in uw projecten kunnen maken en uw klanten nog meer energiebesparingen bezorgen!

Gratis Philips Hue Go


Ontvang een Philips Hue Go draagbare connected armatuur.


Realiseer projecten met LED-verlichtingsproducten van Philips ter waarde van € 2.500. Neem voor meer details contact op met uw groothandel.

 

Lees de campagnebrochure

Philips Hue Go

MASTER LEDtubes


Van kantoren tot winkels, van wagenparken tot fabrieken, elke klant heeft zijn eigen unieke verlichtingsvereisten. Nu kunt u de juiste LEDtube altijd vinden met het portfolio van de Philips MASTER LEDtubes.

Met Philips hebt u dus altijd de juiste LEDtube.

MASTER LEDtubes

De CoreLine-reeks


Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, de klanten willen een betaalbare reeks verlichtingsoplossingen die zuivere, kwaliteitsvolle verlichting combineren met aanzienlijke energie- en onderhoudsbesparingen. LED-technologie staat centraal in het kwaliteitsvolle lichtuitgangsvermogen van CoreLine.

Ontdek de volledig reeks en de voordelen die de CoreLine-reeks met zich meebrengt in de video.
CoreLine

Applicatiebundels


De op maat gemaakte Applicatiebundels van Philips zijn de gemakkelijkste manier om de perfecte verlichtingsoplossing te monteren voor vele verschillende types van projecten.

Om u maximaal te laten profiteren van dit geweldige hulpmiddel, hebben wij speciale trainingsprogramma's voor u waardoor u uw klanten een nog betere service zult kunnen bieden. Leer alles over de armaturen en regelsystemen die deel uitmaken van onze tijd- en energiebesparende Applicatiebundels.

MASTER LEDlampen


die helpen om nieuwe mogelijkheden te verkennen


Onze uitgebreide, hoogwaardige reeks van MASTER LEDlampen draagt bij tot het leveren van kwaliteitsvol licht. Of u nu een oplossing voor uw wagenpark, uw supermarkt, uw kantoor of hotellobby nodig hebt. Onze lampen geven u:

 

• Een consistente kleur

• Een hoogwaardige dimming

• Een maximale compatibiliteit

MASTER LEDlampen

Casestudy's