Meer merken van

Jaarrond productie
van constante kwaliteit tomaten

R&L Holt Sandyland, Engeland

 

Alle tomaten van R&L Holt worden gekweekt in verwarmde kassen, wat betekent dat het seizoen kan worden opgerekt van februari tot november. Er is echter sprake van een groeiende vraag van winkeliers in het Verenigd Koninkrijk om het tomatenseizoen nog verder te verlengen.

R&L Holt UK

Je moet  

bij de tijd blijven

en nieuwe technologie omarmen als je denkt dat dat de juiste keuze is voor je bedrijf."


- Laura Holt, mede-oprichtster van R&L Holt

Roly Holt, R&L Holt UK
R&L Holt UK

De juiste belichting

 

Voor de Sanlylands Nurseries koos R&L Holt voor een hybride belichtingssysteem, een combinatie van HPS topbelichting (105 μmol). en Philips GreenPower LED interlighting (110 μmol), zodat alle planten worden belicht op de plaatsen waar ze er het meeste profijt van ondervinden.

 

Diverse proeven hebben aangetoond dat GreenPower LED interlighting een veel grotere en efficiëntere plantproductie mogelijk maakt doordat het geleverde licht efficiënter kan worden omgezet in suikers, de bouwstoffen voor de plant. Roly Holt: “Dit betekent dat we het blad langer aan de plant kunnen laten omdat die nog steeds werkt, de fotosynthese gaat nog steeds door, dus hij is nog steeds productief. Dit geeft ons de mogelijkheid om het hele jaar rond fruit te produceren met een gelijk formaat en een constante kwaliteit."

 

“We denken dat de volgende stap LED toplighting zal zijn. We doen daarmee al een proef in onze andere kas. We denken dat dit wel eens de toekomst kan zijn: LED toplighting en LED interlighting. Dit zou ons een echt duurzaam en constant product kunnen opleveren.”

 

 

Philips GreenPower LED interlighting

 

De interlighting module is een bidirectionele verlichtingsmodule voor verlichting tussen hoge draadgewassen zoals tomaten.


Naar de oplossing

Locally grown tomatoes all year round

The Team

Sandylands Nurseries, R&L Holt

Horticulturalist

Certhon

Philips LED Horti partner

Go to the website

Related Cases

Events  

 

IFTF - Vijfhuizen, Nederland

4-6 November 2015

 

Agro Innovation – Tokyo, Japan

18-20 November 2015

 

IPM – Essen, Duitsland

26-29 januari 2016

 

IPM – Essen, Duitsland

3-5 februari 2015

We praten over  

YouTube-feed  

Wim Peters, Nederland

Leo van der Harg, Nederland

Voor meer video’s van Philips Horti,