Meer merken van

Zo maken we

luxe betaalbaar

citizenM,
Amsterdam, Nederland

   

Ontdek hoe citizenM licht gebruikt om hotelgasten een persoonlijke beleving te bieden voor een betaalbare prijs.
Gastenkamer bij citizenM Hotel, verlicht met verlichting van Philips

Met
hulp van Philips

passen we technologie toe om een betere beleving door de klant en een economischer bedrijfsvoering mogelijk te maken.”

 

- Michael Levie, CEO van citizenM Hotels

Hotelkamer bij citizenM, verlicht met verlichting van Philips
Philips verlicht de hotelkamers bij citizenM

De uitdaging van de klant


De inzet van citizenM voor economische gastvrijheid van goede kwaliteit wordt samengevat in de slogan van de keten: ‘Betaalbare luxe voor de mensen’. Zou verlichting van Philips het merk kunnen helpen de beleving van de klant te verbeteren en tegelijk de kosten laag te houden?

De juiste verlichting

 

De klanten van citizenM weten wat zij willen van een hotel – stijlvolle vormgeving, waar voor hun geld, comfortabele kamers, kosteloos amusement en een goede locatie. Technologie helpt deze behoeften te vervullen en stelt de onderneming in staat een volledig gepersonaliseerde beleving te bieden. Als gasten bij een citizenM hotel een kamer boeken, krijgen ze een eigen klantprofiel dat al voordat zij arriveren kan worden aangepast. Na inchecken activeren de hotelsystemen dit profiel van de gast, waarbij de omgeving rondom elke gast verandert in overeenstemming met diens voorkeuren.

 

Licht speelt een belangrijke rol bij het modelleren van de hotelomgeving. Onmiddellijk als gasten het hotel binnenkomen, worden ze begroet met een sfeer die is afgestemd op hun behoeften. iColor Cove, Spot LED en LuxSpace worden rondom het hotel gebruikt om een gastvrije sfeer te scheppen met flexibele helderheid en tinten.

 

In de kamers worden gasten verwend met een luxe verlichtingssysteem dat volledig door de gebruiker geregeld kan worden. Ons Ambient Experience-concept stelt de klant in staat de verlichting aan te passen van heldere, verfrissende verlichting naar warm, rustgevend licht, met volledig flexibele helderheid en kleur. Deze aanpassingen worden gemaakt via een afstandsbediening, de MoodPad, waarmee ook de amusements- en verwarmingssystemen worden bediend. Dankzij een uniek, door Philips ontworpen netwerk dat hierachter zit, werken al deze systemen naadloos samen op commando van de gebruiker.

 

De volledig gepersonaliseerde hotelbeleving is een welkome afwijking van het traditionele gevoel anoniem te zijn in een hotel. Bovendien bespaart citizenM geld op zowel elektriciteit als onderhoud dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur van Philips verlichting.

Leer meer over onze systemen voor horeca verlichting

  • iColor Cove QLX BCX444
    iColor Cove QLX BCX444
    iColor Cove QLX is een compacte lineaire LED-armatuur die verzadigde kleuren en dynamische effecten produceert in koven, accentruimten en andere binnenruimten. De armatuur is verkr...

Zo maken we
luxe betaalbaar

Gerelateerde cases