Meer merken van

Veranderende kleuren

in een oogwenk

Regardz Meeting Center,
Zwolle, Nederland


Ontdek hoe LED theaterverlichting Regardz Meeting Center helpt een reeks aantrekkelijke sferen te scheppen.
Pendelarmaturen met Philips LED-verlichting hangen aan het plafond van het Regardz Meeting Center

Ik was vooral
onder de indruk van

de oplossingsgebaseerde benadering van Philips, en het eindresultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen.”

 

- Jan de Kooi, Directeur van Regardz Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Van kleur veranderende Philips LED-modules werden bij het Regardz Meeting Center geïnstalleerd in deze "No Fruits" armaturen
Regardz Meeting Center, verlicht met Philips LED theaterverlichting

De uitdaging van de klant

 

Regardz is een topklasse vergadercentrum, catering voor conferenties, trainingsevenementen, bedrijfsbijeenkomsten, workshops, en nog veel meer. Toen de markante theaterzaal een metamorfose onderging, was er verlichting nodig die een hele reeks verschillende sferen kon oproepen.

De juiste verlichting 


Om de ruimte een verbluffende, nieuwe sfeer te geven, werden LED-modules geïnstalleerd in No Fruits-armaturen. Terwijl de meeste LED-verlichting gebruik maakt van RGB-kleuren, werden deze armaturen voorzien van Philips LED-verlichting in de BRAG-configuratie, waarin amber (A) is toegevoegd aan de RGB (rood, groen, blauw). Dit maakt het mogelijk een grotere reeks kleuren weer te geven.

 

Deze flexibele armaturen stellen de operators in staat een hele reeks sferen te scheppen. “We kunnen de No Fruits elke denkbare kleur geven; ze kunnen allemaal dezelfde kleur hebben of allemaal verschillende kleuren”, zegt directeur Jan de Kooi. “Je kunt zien dat dit verlichtingsconcept enorm veel mogelijkheden biedt. Een tijdje geleden hebben we de hal verlicht in een levendige groene kleur voor een bijeenkomst van GroenLinks en voor andere klanten kunnen we de haal in een oogwenk veranderen in een kleur die past bij hun bedrijfskleuren.”

 

Naast de gekleurde No Fruits-armaturen werden Rotaris LED-armaturen aan het plafond toegevoegd voor extra theaterverlichting. Deze technologisch vooruitstrevende armaturen produceren een verblindingsvrij licht dat kan worden aangepast om het zicht te verbeteren of om een goede, gezellige sfeer te scheppen.

 

De nieuwe lampen in de ruimte kunnen nu veranderd worden met het knippen van een schakelaar. De klassieke witte ornamenten op de wand krijgen onmiddellijk dezelfde kleur als de plafondarmaturen, wat zorgt voor een samenhangende sfeer.

 

Leer meer over onze systemen voor horeca verlichting.

LED-modules

LED-modules

Laat ruimten sprankelen. Heldere, van kleur veranderende LED´s met energiebesparende prestaties.

Sfeer scheppen
met licht

Het team

Regardz Hospitality Group

De klant

Naar de website

Marc de Nijs, Project Support Group BeNeLux

Projectondersteuning

Gerelateerde cases