Meer merken van

Collega's

samen

brengen

Wooninc. Woningcorporatie,
Eindhoven, Nederland


Ontdek hoe energiezuinige verlichting de medewerkers van Wooninc. helpt zich thuis te voelen
Wooninc., door Philips verlicht met energiezuinige kantoorverlichting

De combinatie van
LuxSpace en PowerBalance 

creëert verlichting die een weldaad is voor de ogen. Het personeel heeft er heel positief op gereageerd; zij vinden de verlichting uiterst aangenaam.”

 

- Marleen Donders, Projectleider Nieuwbouw, Wooninc.

De gang van Wooninc., verlicht met verlichting van Philips

De uitdaging van de klant


Wooninc. is een huisvestingsleverancier met een verschil. Deze in Eindhoven gevestigde woningcorporatie, die ongeveer 7500 huurpanden bezit, richt zich op de huisvesting van jongeren en ouderen. Na de verhuizing naar een nieuw pand in Woensel waren nieuwe lampen nodig voor de open kantoorruimte.

De juiste verlichting 


Het nieuwe gebouw van Wooninc. in Woensel was kleiner dan het voorgaande gebouw. Aangezien al het personeel samen in één grote ruimte zou gaan werken, moest de kantoorverlichting daar de juiste sfeer scheppen. Verder streefde de onderneming naar een duurzame en energie-efficiënte verlichtingsoplossing.

 

Aanvankelijk meende Wooninc. dat LED´s niet geschikt zouden zijn en ook niet binnen het budget zouden passen. Deze mening veranderde al snel nadat in een testopstelling diverse verlichtingsmogelijkheden werden vergeleken. “Het bleek dat Philips verreweg de beste oplossing bood”, zei Hans Metten van Mansveld Projecten en Diensten. “Onze medewerkers vonden het licht prettiger en gebruiksvriendelijker. Ook bleek dat de bedrijfskosten voor LED´s op langere termijn lager waren dan die van conventionele verlichting.”

 

Voor het creëren van een productieve werksfeer werd gekozen voor LuxSpace en PowerBalance. Beide armaturen leveren een stabiele, verblindingsvrije verlichting voor kantooromgevingen. Marleen Donders, Projectleider Nieuwbouw van Wooninc, zegt: “De armaturen passen perfect in ons plafond. De installatie was erg eenvoudig. De PowerBalance armaturen laten zich eenvoudig aanpassen via een standaard dimfunctie, zijn energiezuinig en gemakkelijk te onderhouden. De tijd dat we een ladder moesten gaan halen om lampen te vervangen is nu voorbij.”

 

De nieuwe energie-efficiënte verlichting helpt collega's samen te werken in de open kantooromgeving met een heldere, frisse verlichting.

Leer meer over onze systemen voor LED-bedrijfsverlichting.

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich teru...

Installeren van
welzijn
op de werkplek

Het team

Wooninc. Woningcorporatie

De klant

Naar de website

Mansveld Projecten & Diensten

Installateur

Fred Dorgelo, Maikel Brummer

Ontwerper

Gerelateerde cases