Meer merken van

Luxe suggereren

met licht

Galeries Lafayette,
Parijs   

 

Ontdek hoe licht een gevoel van luxe kan creëren in de Galeries Lafayette, Parijs.

Winkelverlichting van Philips creëert een luxueuze sfeer in Galeries Lafayette, Parijs

De koepel
van de winkel

vormt het epicentrum van golven die over het plafond rimpelen alsof de hemel de zee is.''
Een kijkje op het plafond van dichtbij
Winkelverlichtingsoplossingen van Philips

De uitdaging van de klant

 

Galeries Lafayette is een Parijse legende. Het bedrijf begon als een kleine fourniturenwinkel in 1895 en groeide uit tot een wereldberoemde keten van luxe warenhuizen. Toen de flagshipstore in Parijs de verlichting wilde verbeteren, werd Philips ingehuurd om een handje te helpen.  

Unieke verlichtingsoplossingen voor modewinkels door Philips

De juiste verlichting 

 

Bij de renovatie van Galeries Lafayette moest een oppervlak van maar liefst 2000 m2 worden verlicht. Om een gevoel van luxe te creëren, installeerden we eW Cove Powercore-plafondarmaturen, de meeste in warmwit 3200 K en enkele in koelwit 6500 K.

 

Deze lampen zorgden voor een serene en harmonieuze sfeer in de winkel. In de plafondkoepel wordt licht gebruikt om een effect te creëren van golven die over het plafond rimpelen. De schaduwen brengen een fascinerend spel van schaduw en licht teweeg, dat bijdraagt aan de grandeur en elegantie van de winkel.

 

Het uiterst lage energieverbruik van elke LED-armatuur resulteert in aanzienlijke energiebesparingen vergeleken met traditionele lichtbronnen. We konden het systeem rechtstreeks koppelen aan het bestaande 230 V net voor eenvoudige installatie. 

 

Leer meer over onze systemen voor winkelverlichting.

  • eW Cove QLX Powercore BCX414
    eW Cove QLX Powercore BCX414
    eW Cove QLX Powercore vertegenwoordigt de volgende generatie lineaire LED-koofverlichting met hoge kwaliteit. Deze elegante, onopvallende armatuur levert een hoge opbrengst aan wit...

Gerelateerde cases