Meer merken van

Duurzame verlichting

langdurig zicht

NH Hoteles Eurobuilding,
Madrid, Spanje


Ontdek hoe LED-parkeergarageverlichting het zicht verbetert bij NH Hotel Madrid
Auto's, geparkeerd onder het licht van de Philips verlichting in de parkeergarage van NH Hoteles

De door Philips geleverde
LED-buistechnologie

voldoet perfect aan de behoeften van de ruimte en minimaliseert tegelijk de kosten en het onderhoud. Verder waren de betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties van de door Philips geboden oplossingen beslissende factoren bij onze keuze voor deze optie uit de enorme reeks producten die we probeerden voor deze installatie.”

 

- Juan Antonio Caballero, Hoofd Engineering, NH Hoteles

 Industriële parkeergarageverlichting van Philips verlicht de parkeergarage van het NH Hoteles Eurobuilding
 Een auto verlaat de parkeergarage van het NH Hoteles, die gebruik maakt van energiezuinige LED-verlichting van Philips

De uitdaging van de klant

 

De NH hotelketen neemt duurzaamheid serieus. Zoekend naar mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen, besloot de onderneming een deel van haar fluorescentieverlichting op te waarderen. Nu er 17 merken en producten getest worden voor de parkeergarage van het hotel in Madrid, zou Philips verlichting er als beste uitkomen?

De juiste verlichting 


De verlichtingsrenovaties maakten deel uit van het 2008-2012 milieuplan van het hotel. Naast verminderen van het energieverbruik omvat het plan ook het rantsoenering van het waterverbruik, verbeteren van het afvalbeheer en gebruiken van hernieuwbare energiebronnen. Om deze doelstellingen te realiseren, vormde de keten een ‘Sustainable Supplier Club’, waarvan Philips een vooraanstaand lid is.

 

Het doel van het verlichtingsproject was het introduceren van duurzamere producten met een lager energieverbruik. Tegelijkertijd wilde de onderneming geen afbreuk doen aan de verlichtingsniveaus en het zicht. Om vast te stellen welke de beste oplossing was, testte het hotel 17 verschillende merken parkeergarageverlichting.

 

De Philips MASTER LEDtube kwam als beste tevoorschijn. De proef toonde aan dat die de beste verlichting combineert met een minimaal energieverbruik. Andere beslissende factoren waren de lichtkwaliteit, het productontwerp en de duurzaamheid van de armatuur. In totaal werden er 305 MASTER LEDtubes geïnstalleerd. De parkeergarage biedt nu een uitstekend zicht die de veiligheid van de autobestuurders waarborgt dankzij de optimale lichttemperatuur.

 

De nieuwe energiebesparende verlichting verbruikt 40% minder elektriciteit dan de conventionele alternatieven. Daarnaast hebben de buizen een levensduur tot 40.000 uur. Achttien maanden nas de oorspronkelijke installatie is nog geen van de nieuwe lampen defect geraakt.

 

Leer meer over onze LED-bedrijfsverlichting

  • MASTER LEDtube (EM/MAINS)
    MASTER LEDtube (EM/MAINS)
    De Philips MASTER LEDtube integreert een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele lineaire fluorescentielamp die geschikt is voor armaturen met electromagnetische voorschakela...

Creëren van een veiliger
parkeeromgeving

Het team

NH Hoteles, NH Eurobuilding Hotel

De klant

Gerelateerde cases