Meer merken van

Philips brengt 

verlichting op hoog

niveau

Sportas Amsterdam,
Amsterdam, Nederland


De voetbalvelden van ASV Arsenal en bijbehorende atletiekbaan zijn voorzien van uiterst energiezuinige en dynamisch aan te sturen OptiVision LED van Philips.
Sportas Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Dat de gemeente
Amsterdam

ons OptiVision LED-verlichting van Philips gunt, maakt me trots. Niet alleen valt de energierekening lager uit en zetten we een nieuwe stap in ons streven duurzaam te zijn, we spelen onszelf ook letterlijk in de kijker."

 

- Bert van de Rotte, voorzitter ASV Arsenal

Sportas Amsterdam, Amsterdam, Nederland

De wens van de klant

 

‘De Sportas’ is een serie sportaccommodaties die de gemeente Amsterdam verticaal doorkruist. Het noordelijk gelegen Schinkeleiland is de thuisbasis van voetbalvereniging ASV Arsenal. Het sportcomplex - twee kunstgrasvelden, omgeven door een atletiekbaan - heeft aan uitstraling gewonnen nu de lichtmasten zijn voorzien van OptiVision LED-verlichting van Philips.

Sportas Amsterdam, Amsterdam, Nederland

De juiste verlichting 

 

Het sportcomplex op het Schinkeleiland is het eerste in Amsterdam dat met LED-sportveldverlichting van Philips is uitgerust. Bert van de Rotte, voorzitter van ASV Arsenal, somt de voordelen op: "Niet alleen valt de energierekening lager uit en gaat de verlichting vijf keer langer mee, we spelen onszelf ook letterlijk in de kijker met efficiënte verlichting. De lichtmasten zijn zó geplaatst dat de velden los van de atletiekbaan kunnen worden aangelicht of de velden onafhankelijk van elkaar."

 

"LEDs voor masten zijn tegenwoordig compacter en bieden een prettig, helder lichtbeeld", vult Justin Ziyanay, Manager Data-afdeling bij installatiebedrijf Oostendorp aan. "Vooral nu steeds meer verenigingen voor kunstgras kiezen en velden daardoor intensiever worden gebruikt, is investeren in LED-verlichting bijzonder interessant." Ron Ruijzendaal, Coördinator Buitensportaccommodaties van de gemeente Amsterdam-Zuid, tenslotte: "Met OptiVision LED hebben we de Sportas een prachtige blikvanger bezorgd."

Leer meer over onze systemen voor verlichting voor sport en terreinen

  • GentleSpace 2 BY470P/BY471P
    GentleSpace 2 BY470P/BY471P
    Met de introductie van de GentleSpace LED-armatuur realiseerde Philips een doorbraak in de verlichting van hoge ruimten. De GentleSpace LED bracht een besparing op energieverbruik,...

Gerelateerde cases