Meer merken van

OptiVision LED: 

verlichting op niveau

Sportcomplex Het,
Schenge, Goes


Sportcomplex Het Schenge in Goes profiteert van efficiënte verlichting en laag energieverbruik met OptiVision LED van Philips.
OptiVision LED van Philips valt bij iedereen in de smaak. Klant, installatiebedrijf, KNVB en spelers sommen diverse voordelen op.

We hebben het
juiste moment

afgewacht om op LED-verlichting over te gaan. OptiVision LED van Philips voldoet aan al onze wensen op het gebied van duurzaamheid en laag energieverbruik."

 

- Jo-Annes de Bat, Wethouder gemeente Goes.

Sportcomplex Het Schenge
Sportcomplex Het Schenge

De wens van de klant

 

Toen de gemeente Goes in 2012 een nieuw kunstgrasveld liet aanleggen op sportcomplex Het Schenge klonk tegelijk de wens om een zo duurzaam mogelijke verlichtingsoplossing te laten installeren, bij voorkeur LED. 'Wacht nog even', adviseerde installatiebedrijf Oostendorp. Wijze woorden, zo bleek achteraf.

Sportcomplex Het Schenge

De juiste verlichting 

 

Een hoog energieverbruik, lichthinder en hoge onderhoudskosten zijn niet ongebruikelijk waar het traditionele sportveldverlichting betreft. Dat is verleden tijd met OptiVision LED van Philips.

 

Deze LED verlichtingsoplossing levert een energieverlaging tot wel 50%, mede omdat de verlichting dimbaar is. Daarnaast vallen onderhoudskosten - door de lange levensduur en modulaire systeemopbouw - fors lager uit. Nóg een specifiek voordeel is het achterwege blijven van een warming-up: LED-verlichting werkt meteen op volle sterkte en dimt al net zo snel.

 

Energiebesparing, lagere onderhoudskosten, minder lichthinder, dimbare en flexibele verlichting: V.V. Goes tackelt de pijnpunten van traditionele sportveldverlichting met de overstap op OptiVision LED van Philips.

Leer meer over onze verlichting voor sport en terreinen

 • OptiVision LED
  OptiVision LED
  Het Philips OptiVision LED-schijnwerpersysteem, het allernieuwste in ledtechnologie met hoge efficiëntie, biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesportve...
  • Beperking van lichtverspilling dankzij zeer efficiënt optisch systeem
  • Geavanceerde Philips-systeemregelaars en -sensoren maken een extra energiebesparing tot 65% mogelijk bij toepassingen voor terreinverlichting
  • Minimale onderhoudskosten dankzij leds met lange levensduur en het temperatuurbeheersysteem van de armatuur

Gerelateerde cases