Meer merken van

Binnenstad Mechelen

licht op  door LunaVision

LunaVision,
Mechelen, België


Philips LunaVision geeft een kwaliteitsimpuls aan de binnenstad van Mechelen.
Binnenstad Mechelen Lunavision

Het unieke,
opvallende

design van LunaVision past perfect bij de authentieke uitstraling van de Mechelse binnenstad. Daarnaast profiteren we van een forse energiebesparing, een 15-jarig garantieplan en toepassingen van smart public lighting.”

 

- Burgemeester Bart Somers.

Mechelen verlichting
Mechelen LunaVision straatverlichting

De wens van de klant

 

Mechelen koestert zijn binnenstad. Zo is het centrum van de fraaie Belgische plaats in een half jaar tijd gefaseerd autoluw gemaakt. Het besluit van het stadsbestuur om een groot deel van de openbare verlichting van de binnenstad vanaf april 2012 stapsgewijs te vervangen door LED-technologie is evengoed een kwaliteitsimpuls. Energiebesparing was een belangrijk aspect.

Philips Belgie straatverlichting

De juiste verlichting

 

In de Mechelse binnenstad werden innovatieve LunaVision-armaturen van Philips geplaatst. LunaVision is door Philips’ Customized Solutions-afdeling speciaal naar de wens en smaak van het stadsbestuur ontworpen. Het unieke, opvallende design past perfect bij de authentieke uitstraling van de stad. Omdat men bij duisternis een duidelijk verschil wilde merken met klassieke straatverlichting, werd geopteerd voor LED als lichtbron. Bijkomend groot voordeel daarvan is een forse energiebesparing.


Mechelen werkt aan smart public lighting.

LunaVision Philips


LunaVision

 

Geometrisch ontworpen LED armatuur voor binnenstedelijke toepassingen.

Gerelateerde cases