Meer merken van

Onderscheiden van steden

die levens verbeteren
met licht

city.people.light-programma

Het city.people.light-programma is een open platform dat de rol van verlichting in de stad van de toekomst onderzoekt, demonstreert en uitwisselt met verlichtingsprofessionals, om zo de levens van mensen overal ter wereld te verbeteren.

 

Het begon in 1996 als een onderzoeksproject dat de spannende mogelijkheden voor het gebruik van licht in stedelijke omgevingen moest onthullen. Veel verlichtingsprofessionals lieten zich door de bevindingen inspireren tot het ontwikkelen van opwindende nieuwe verlichtingsconcepten.

 

Vandaag de dag transformeren veel van deze concepten hoe onze steden er ´s nachts uitzien en aanvoelen. Het programma gaat voort met het betrekken van verlichtingsprofessionals overal ter wereld, het ondersteunen van creatieve projecten en het verkennen van de relatie tussen ‘city’, ‘people’ en ‘light’.

 

Elk jaar onderscheiden de city.people.light-awards bijvoorbeeld de buitenverlichtingsprojecten die het meeste hebben gedaan aan het verbeteren van het welzijn van de inwoners.

city.people.light


Het programma bevat verschillende elementen

 

Hulpmiddelen voor stedelijke & verlichtingsdiensten

 

Geef vorm aan uw stad met licht. Wij leveren alle producten en hulpmiddelen die u nodig hebt voor het ontwerpen van geweldige ideeën voor stads- en architectuurverlichting, evenals de diensten die u nodig hebt om ze te realiseren.

Fraai verlicht plein in Genève, Zwitserland, met stadsverlichting van Philips

Gerealiseerde projecten

Neem contact met ons op

 

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

 

Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen