4MX656 TL5 standaarddraagprofielen

Maxos TL5 Standaardprofielen

Maxos TL5 Standaardprofielen

Maxos TL5 Standaardprofielen

  • 4MX656 TL5 standaarddraagprofielen

    • Robuust, decoratief systeem
    • Makkelijk en snel te installeren
    • Reflectoren met hoog rendement

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

Het draagprofiel heeft twee functies: ten eerste is het een stevige rail voor lijnmontage waarop de elektrische units bevestigd worden en ten tweede biedt het een behuizing voor de elektrische bedrading voor de voeding. Alle draagprofielen zijn vervaardigd van thermisch verzinkt staal met een witte of zilverkleurige afwerking. Ze zijn leverbaar in speciale TL5-lengten van 1, 2 en 3 elektrische units in uitvoeringen met 49 W (35/ W80 W) en 54 W (28 W).Het draagprofiel is voorzien van een bandkabel ( 7-aderig) of twee bandkabels ( 2 x 7-aderig) die samen met de ingebouwde fasekeuzeschakelaar en aansluitblokken voor een veilige en goede bedrading zorgen. De 7-aderige bandkabel is bedoeld voor de integratie van lichtregeling of noodverlichting bij units die zijn voorzien van een noodverlichtingsunit. Dubbele bedrading ( 2x7-aderig) is nodig voor een volledig gescheiden netvoeding van de elektrische units. De dubbele bedrading wordt meestal gebruikt voor noodverlichting door middel van centrale noodbatterijen of gescheiden schakeling. Hierdoor zijn geen extra aansluitblokken of bedrading nodig.Bij pendellichtlijnen worden de draagprofielen verbonden d.m.v. de geïntegreerde elektrische connector en een stevig, extern mechanisch koppelstuk (9MX056 CP). Bij opbouwlichtlijnen worden dezelfde ingebouwde elektrische connector en een intern koppelstuk (9MX056 CPI) gebruikt. Uitbreekpoorten in de bovenkant van het draagprofiel maken kabelinvoer mogelijk wanneer dat nodig is.Voor optimale flexibiliteit kunnen de draagprofielen met diverse uitwisselbare componenten worden geleverd. De grote stabiliteit van de draagprofielen en de koppelstukken maakt een bevestiging met tussenruimten van 3,4 tot 4,8 meter mogelijk.De basisaccessoires voor de Maxoss TL-D-draagprofielen zijn ook geschikt voor de TL5-profielen.

Kenmerken

Eenvoudig te installeren
Geïntegreerde vlakke bandkabels, faseselectieschakelaar en contactblokken garanderen een veilige en correcte bedrading. Grote keuze uit vlakke bandkabels: 1x of 2x 5x 1,5 of 2,5 mm 1x of 2x 7x 1,5 of 2,5 mm
Stevige constructie maakt tussen de ophangpunten afstanden mogelijk van 3,4 tot 5 m.
Het draagprofiel is verkrijgbaar met een complete reeks onderling uitwisselbare componenten die de flexibiliteit optimaliseren.
Mogelijkheid om twee NYM-kabels te integreren

Toepassingen

Industrie
Shops
Scholen
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief