Ongekende uniformiteit en consistentie voor veeleisende witte applicaties

EvenBalance Essential White Powercore

EvenBalance Essential White Powercore

EvenBalance Essential White Powercore

  • Ongekende uniformiteit en consistentie voor veeleisende witte applicaties

    • Lineaire effen witte binnenverlichting, voorwaartse lichtuitstraling Asymmetrische armatuur
    • Ontwerp met asymmetrische optiek biedt nauwkeurige lichtregeling
    • Verkrijgbaar in meerdere kleurtemperaturen voor toepassingen die vragen om warm-, neutraal- of koelwit licht

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

EvenBalance is een compacte lineaire binnenverlichtingsarmatuur, die ideaal is voor toepassingen met strijklicht en wallwashing waarbij uniform licht van essentieel belang is. De asymmetrische optiek met voorwaartse lichtuitstraling biedt op efficiënte wijze een uniforme verlichtingssterkte die toonaangevend is voor de branche. Twee bundelspreidingen: wallwashing en strijklicht, twee lengtes: 305 mm en 1219 mm, plus de mogelijkheid om de armatuur doorlopend te draaien tot 180° geven verlichtingsontwerpers een hoge mate van flexibiliteit wanneer ze EvenBalance Essential White Powercore gebruiken.

Kenmerken

Uniforme verlichting — EvenBalance Essential White Powercore biedt een uniformiteitsverhouding van minder dan 3:1 op een wand van 3 m met een terugsprong van 0,5 m.
Nauwkeurige lichtregeling — Een asymmetrisch optisch ontwerp zorgt voor nauwkeurige lichtregeling en biedt meer verlichting met hogere uniformiteit bij een lager vermogen dan vergelijkbare fluorescente asymmetrische reflectoroplossingen.
Accentueer textuur — De strijklichtbundelspreiding van EvenBalance eW Powercore accentueert gelijkmatig het oppervlak van een wand met textuur bij een terugsprong van 50 mm.
Uniform licht — De bundelspreiding voor wallwashing is ontworpen om vlakke oppervlakken, zoals gipswanden, gelijkmatig te verlichten met een hoge verlichtingssterkte en een terugsprong van 150 mm - 500 mm.

Toepassingen

Koven
Strijklicht of Wallwashing van binnenwanden
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief