Eersteklas lineaire LED-armatuur met verborgen interieur en intelligent wit en gekleurd licht

PureGlow IntelliHue Powercore

PureGlow IntelliHue Powercore

PureGlow IntelliHue Powercore

  • Eersteklas lineaire LED-armatuur met verborgen interieur en intelligent wit en gekleurd licht

    • Lichtopbrengst met hoge CRI en R9-waarden
    • Kleurtemperatuur 2000-10.000 K
    • Compact en gemakkelijk te installeren

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

Innovatieve PureGlow Powercore-armaturen voorzien verlichtingsprofessionals van een hoge lichtopbrengst in een compacte, gemakkelijk aan het oog te onttrekken armatuur. PureGlow levert licht van een uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een groot aantal interieurtoepassingen - van koofverlichting en wall-washing tot achtergrondverlichting en meer. Dit zijn slechts enkele van de krachtige voordelen die PureGlow biedt voor verlichtingsprofessionals en hun klanten.

Kenmerken

• PureGlow Powercore IntelliHue combineert de hoogste kwaliteit met een ongeëvenaard rendement. Het is de beste keuze als u wit licht van hoge kwaliteit nodig hebt, inclusief de mogelijkheid de kleur te regelen en af te stemmen. PureGlow Powercore IntelliHue levert een uitzonderlijke flux, een lumenopbrengst van 800 lm en een CRI tot 95 - evenals uitzonderlijke R9-waarden die kunnen oplopen tot 84.
• Onovertroffen prestaties - Belangrijke innovaties, waaronder een uniek optisch cluster, stellen PureGlow in staat tot 95 CRI te leveren, evenals lumenopbrengsten tot 800 lm en kleurtemperaturen die uiteenlopen van 2700 tot 4000 K, en dat alles met een superieure bundelkwaliteit die helder, zacht licht produceert.
• Innovatief ontwerp - Met het compacte formaat en de uiterst korte mengafstand werkt PureGlow uitmuntend op locaties waar traditionele lineaire armaturen onpraktisch zijn. PureGlow is verkrijgbaar in behuizingen van gietaluminium met lengtes van 305 mm en 1219 mm en in een groot aantal bundelhoeken waaronder breed (100° x 100°), middelbreed (30° x 60°) en smal (10° x 60°). Onderling vergrendelende connectors verzekeren een kop/staart-installatie zonder zichtbare lichtvariaties tussen de armaturen - alleen puur, naadloos licht.
• Wit en gekleurd licht - PureGlow combineert instelbaar wit en gekleurd licht in één innovatieve armatuur met hoge prestaties die zich eenvoudig laat installeren en bedienen.
• Superieure kleurconsistentie − De kleurconsistentie begint met Optibin, ons eigen kleuroptimalisatieproces, dat een constante en uniforme kleurtint garandeert tussen LED's, armaturen en productiepartijen onderling. PureGlow verzekert ook kleurconsistentie tussen alle LED-armaturen die voorzien zijn van de Chromasync-technologie. Tijdens het productieproces creëert een gekalibreerd lichtmeetapparaat een algoritme voor het vaststellen van een gemeenschappelijk kleurengamma voor een complete familie LED-armaturen. Als Chromasync is ingeschakeld, kunt u kleurconsistentie tussen de armaturen bereiken - zonder dat u op elke armatuur handmatig kleurpunten hoeft in te stellen.
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief