Meer merken van

Bekijk alle 55 producten

TrueFashion

Philips TrueFashion - De beste lichtkwaliteit in miniatuurspots voor modewinkels en boetieks

PHILIPS
TrueFashion
PHILIPS
Sluit filters Toon filters
Meer filters
Show less filters
 • Product
 • Vermogen (W)
 • Lichtstroom lamp (lm)
 • Kleurtemperatuur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Philips TrueFashion is een speciaal assortiment LED-spots, die voldoen aan de specifieke behoeften van kledingzaken en boetieks. Deze spots met fraaie detaillering hebben een hedendaags ontwerp en sluiten naadloos aan op uw winkelinterieur voor een maatwerkuitstraling. Dit assortiment spotjes biedt de beste lichtkwaliteit door gebruik te maken van innovatieve lenzen om de contrasten binnen de winkel te optimaliseren. Dankzij de Philips lichtvarianten voor mode, die speciaal ontworpen zijn om kleuren en kwaliteit te benadrukken, garandeert Philips TrueFashion een superieure lichtervaring. Philips TrueFashion is voorbereid op internationale certificeringen. Mode ontwikkelt zich snel richting een nieuw evenwicht tussen online en offline winkelen. Philips TrueFashion creëert een optimale winkelbeleving en tegelijkertijd wordt de connected toekomst van verlichting de winkel binnengehaald, dankzij de connectiviteitsmogelijkheden met modeconcepten van Philips zoals Dynamic window en EasyAim.

   Voordelen

   Beste kwaliteit van licht met microlens fresneloptieken. Deze voorkomen lichtverspilling en -verblinding door een optimale bundel te creëren met duidelijk gedefinieerde contrasten. Zo versterken ze het winkelconcept en roepen ze een sfeer op die de aantrekkelijkheid van de collectie versterkt.
   Philips TrueFashion is een assortiment miniatuurspotjes, ontworpen om naadloos in het winkelconcept te passen. De gesloten oppervlakken en fijne details creëren een hedendaagse uitstraling en verminderen de ophoping van stof, terwijl de inbouwoptiek verblinding minimaliseert zodat geen aandacht wordt afgeleid van de collectie.
   Volledig voorbereid op internationale certificering teneinde uw uitbreidingsplannen te ondersteunen, Philips Lighting kan u helpen met specifieke logistiek en een wereldwijde lokale aanwezigheid.
   Klaar voor de 'connected' toepassingen; Philips EasyAim en Philips Dynamic window

   Kenmerken

   Geminimaliseerd ontwerp met een diameter van 66 mm voor de maat Mini en 80 mm voor Compact.
   Philips Fashion-lichtvarianten: Premium White CRI 90, 3000 K / 3500 K / 4000 K, CrispWhite en ook nieuwe varianten zoals PremiumColor en Denim, die in 2018 leverbaar zullen zijn
   Reflectors en specifieke fresneloptieken met microlenzen voor nauwkeurige configuratie van de bundelvorm.
   Extra smalle bundel van 6° met middenbundelintensiteit van 62 Kcd, voor toepassingen in hoge etalages.
   Philips TrueFashion EasyAim voor het op afstand richten van Philips EasyAim spots en Philips Dynamic window etalageverlichting om het winkelende publiek op straat te verleiden.

   Toepassingen

   Winkels
   Etalages
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   Software Plugins
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen