Color Reach Compact Powercore – compacte LED-schijnwerper met intelligent gekleurd licht

Color Reach Compact Powercore DCP403

Color Reach Compact Powercore DCP403

Color Reach Compact Powercore DCP403

  • Color Reach Compact Powercore – compacte LED-schijnwerper met intelligent gekleurd licht

    • Heeft een hoge lichtopbrengst en werpt zijn licht over een grote afstand, wat een echte, op LED´s gebaseerde verlichting van grote constructies en objecten mogelijk maakt vanuit een compacte, volledig afgesloten behuizing
    • De Powercore-technologie regelt snel, efficiënt en nauwkeurig het uitgangsvermogen naar de armaturen rechtstreeks vanaf de netspanning.
    • De uitwisselbare spreidingslenzen van 8º, 13º, 23º, 40º, 63º en een asymmetrische van 5º x 17º ondersteunen een veelheid van lichtverdelingen voor talloze toepassingen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

Color Reach Compact Powercore combineert alle voordelen van op LED gebaseerde verlichting en regeling in een compact armatuur die specifiek is ontworpen voor grootschalige installaties zoals commerciële wolkenkrabbers, casino’s, bruggen, pieren, openbare monumenten en pretparken. Met lichtopbrengst- en projectieniveaus die nooit eerder werden bereikt met een compact LED-verlichtingsarmatuur, levert de Color Reach Compact Powercore een intense, energie-efficiënte lichtopbrengst wat nieuwe mogelijkheden opent voor buitenverlichting. Maatwerkconfiguraties met op maat gemaakte kanalen van witte of gekleurde LED-lichtbronnen zijn verkrijgbaar ter ondersteuning van speciale toepassingen.

Kenmerken

Ingebouwde Powercore-technologie – regelt snel, efficiënt en nauwkeurig het uitgangsvermogen naar de armaturen rechtstreeks vanaf de netspanning. Philips Data Enabler Pro voegt netspanning en besturingsgegevens samen en levert deze via een enkele standaardkabel af aan de armaturen, wat de installatie spectaculair vereenvoudigt en de totale systeemkosten verlaagt.
Veelzijdige optieken – uitwisselbare spreidingslenzen van 8º, 13º, 23º, 40º, 63º en een asymmetrische van 5º x 17º ondersteunen diverse lichtverdelingen voor talloze toepassingen, inclusief schijnwerperverlichting, strijklicht op wanden en asymmetrische wall-washing. Schuine montagerand en pakking worden met de spreidingslenzen meegeleverd voor een gemakkelijke installatie door de gebruiker.
Verzadigde kleur − LED´s met hoge prestaties leveren een rijke, verzadigde kleur met aanzienlijk lagere kosten voor installatie, werking en onderhoud dan traditionele lichtbronnen.
Eenvoudige positionering van de armatuur: robuuste montagebeugel met een slank profiel maakt een eenvoudige positionering mogelijk en een rotatie van de armatuur over de volle 360º. Borgschroeven maken het mogelijk de armatuur betrouwbaar te bevestigen met behulp van een standaardsleutel.
Regelsystemen die toonaangevend zijn voor de branche – werken naadloos samen met de complete reeks lichtregelsystemen van Philips Color Kinetics, waaronder Light System Manager en iPlayer 3 en ColorDial Pro, evenals met regelsystemen van derden.

Toepassingen

Grote/middelgrote reclame, gevels en constructies
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief