's Werelds meest toonaangevende LED-lichtstroom-armatuur voor gebruik buitenshuis met verlichting in effen kleuren

eColor Blast Powercore BCP473

eColor Blast Powercore BCP473

eColor Blast Powercore BCP473

  • 's Werelds meest toonaangevende LED-lichtstroom-armatuur voor gebruik buitenshuis met verlichting in effen kleuren

    • Superieure opbrengst van levendig gekleurd licht
    • Veelzijdige positionering
    • Compatibel met regelsystemen die toonaangevend zijn in de branche

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

eColor Blast Powercore is een LED-verlichtingsarmatuur die een stroom van gekleurd licht van hoge intensiteit levert met een superieur energierendement. eColor Blast Powercore is geklassificeerd voor gebruik buitenshuis en biedt de efficiency en kosteneffectiviteit van de Powercore-technologie in een robuuste behuizing van gietaluminium. eColor Blast Powercore is ideaal voor toepassingen, uiteenlopend van het benadrukken van architecturele kenmerken, het verlichten van reclameborden en accentverlichting voor winkels en andere ruimten binnenshuis.

Kenmerken

Met geïntegreerde gepatenteerde Powercore-technologie - De Powercore-technologie regelt snel, efficiënt en nauwkeurig de voedingsuitgang naar eColor Blast Powercore-armaturen rechtstreeks vanaf de lijnspanning, wat lange rijen armaturen ondersteunt en het gebruik van externe voedingsunits overbodig maakt. De gebruiksvriendelijke techniek met behulp van standaardmontage en bedrading vereenvoudigt de installatie drastisch en helpt de totale systeemkosten te verlagen.
Werking met zeer weinig onderhoud - Door de lange levensduur kan eColor Blast Powercore onderhoudsproblemen verminderen of uitbannen, wat het gebruik van gekleurde verlichting mogelijk maakt op locaties waar lampen niet kunnen onderhouden. U kunt bijvoorbeeld een gebouw in het licht zetten vanaf posities die alleen per kraan toegankelijk zijn.
Veelzijdige opties voor verlichting - eColor Blast Powercore is beschikbaar in effen rood, groen, blauw en amber en in vier bundelhoeken: 23° en 36° voor zachte randen, 86° zonder optiek voor uniforme washing-gevels en 10° voor uitgebreide lichtprojectie. Robuuste behuizing in gietaluminium verkrijgbaar in wit en zwart.
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief