iW Reach Compact Powercore – compacte LED-shijnwerper met lang bereik en effen wit licht

iW Reach Compact Powercore DCP401

iW Reach Compact Powercore DCP401

iW Reach Compact Powercore DCP401

  • iW Reach Compact Powercore – compacte LED-shijnwerper met lang bereik en effen wit licht

    • Heeft een lichtopbrengst van duizenden lumen en werpt zijn licht over een grote afstand, wat een echte, op LED´s gebaseerde verlichting van grote constructies en objecten mogelijk maakt vanuit een compacte, volledig afgesloten behuizing
    • De Powercore-technologie regelt snel, efficiënt en nauwkeurig het uitgangsvermogen naar de armaturen rechtstreeks vanaf de netspanning.
    • De uitwisselbare spreidingslenzen van 8º, 13º, 23º, 40º, 63º en een asymmetrische van 5º x 17º ondersteunen een veelheid van lichtverdelingen voor talloze toepassingen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

De iW Reach Compact Powercore combineert alle voordelen van op LED´s gebaseerde verlichting en regeling in een compact armatuur die specifiek is ontworpen voor grootschalige installaties zoals wolkenkrabbers, casino’s, bruggen, pieren, openbare monumenten en thematische attracties. iW Reach Compact Powercore combineert kanalen van warm-, neutraal- en koelwitte LED-lichtbronnen voor het bieden van hoogwaardig variabel wit licht in kleurtemperaturen uiteenlopend van 2700-6500 K. iW Reach Compact Powercore levert een intense, energie-efficiënte lichtopbrengst voor een redelijke prijs en dat opent nieuwe mogelijkheden voor buitenverlichting.

Kenmerken

Ingebouwde Powercore-technologie – regelt snel, efficiënt en nauwkeurig het uitgangsvermogen naar de armaturen rechtstreeks vanaf de netspanning. Philips Data Enabler Pro voegt netspanning en besturingsgegevens samen en levert deze via een enkele standaardkabel af aan de armaturen, wat de installatie spectaculair vereenvoudigt en de totale systeemkosten verlaagt.
Verlichting met hoge prestaties in een brede reeks kleurtemperaturen − kanalen met warm-, neutraal- en koelwitte LED´s produceren temperaturen uiteenlopend van 2700 tot 6500 K, wat de hoogst mogelijke lichtintensiteit biedt bij alle temperaturen. De helderheid van de armatuur kan gevarieerd worden met behoud van een constante temperatuur.
Superieure kleurconsistentie − Optibin, een eigen, door Philips Color Kinetics ontwikkeld kleuroptimalisatieproces, garandeert een constante kleurtint tussen LED´s, armaturen en productiepartijen onderling.
Veelzijdige optieken – uitwisselbare spreidingslenzen van 8º, 13º, 23º, 40º, 63º en een asymmetrische van 5º x 17º ondersteunen diverse lichtverdelingen voor talloze toepassingen, inclusief schijnwerperverlichting, strijklicht op wanden en asymmetrische wall-washing. Schuine montagerand en pakking worden met de spreidingslenzen meegeleverd voor een gemakkelijke installatie door de gebruiker.
Economisch licht met hoge prestaties – aanzienlijk lagere kosten voor installatie, werking en onderhoud dan traditionele lichtbronnen.
Eenvoudige positionering van de armatuur: robuuste montagebeugel met een slank profiel maakt een eenvoudige positionering mogelijk en een rotatie van de armatuur over de volle 360º. Borgschroeven maken het mogelijk de armatuur betrouwbaar te bevestigen met behulp van een standaardsleutel.
Universele reeks ingangsspanningen − accepteert een ingangsspanning met een universeel bereik van 100-240 VAC, wat overal ter wereld een consequente installatie mogelijk maakt.

Toepassingen

Grote/middelgrote reclamegevels en constructies
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief