OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinverlichting

OptiVision LED gen2

OptiVision LED gen2

OptiVision LED gen2

  • OptiVision LED gen2 - een nieuw tijdperk in slimme terrein- en recreatiesportterreinverlichting

    LED
    • Innovatieve schijnwerper met speciale optieken die een maximaal optisch rendement verzekeren en een nauwkeurige lichtverdeling mogelijk met een minimum aan lichtverspilling mogelijk maken. Geavanceerde systeemregelaars van Philips maken een extra energiebesparing tot 65% mogelijk bij toepassingen voor terreinverlichting. Minimale onderhoudskosten dankzij LED's met lange levensduur en het temperatuurbeheersysteem van de armatuur alsmede de betrouwbare IP66-driverdoos.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

Het OptiVision gen2 LED-schijnwerpersysteem van Philips biedt een complete oplossing voor verlichtingstoepassingen voor algemene en recreatiesportterreinen, van de eenvoudigste tot de meest complexe. De schijnwerpers met hoog rendement worden geleverd met drie of twee LED-lichtmodules die werken met een externe driverdoos, afzonderlijk voor gebruik van afstand vanaf de schijnwerper (BV) of vooraf geplaatst op de montagebeugel van de schijnwerper (HGB) voor installatiegemak en lagere initiële kosten. Ze voldoen aan de hoogste prestatienormen, bieden een uitstekende lichtkwaliteit en waarborgen veiligheid en visueel comfort.OptiVision LED gen2 biedt nieuwe mogelijkheden om het energieverbruik te reduceren en de flexibiliteit te verhogen (onmiddellijk starten, programmeerbare verlichtingsniveaus) bij gebruik in combinatie met de geavanceerde systeemregelaars van Philips. De schijnwerpers zijn ook compatibel met andere externe regelsystemen via het DALI-protocol.

Kenmerken

Nauwkeurig geregelde lichtverdeling, symmetrisch en asymmetrisch, beperkt lichtvervuiling
Licht kan worden gedimd/geregeld naar behoefte, wat de energiekosten aanzienlijk reduceert
Volledig te regelen in combinatie met de nieuwste lichtregelsystemen om maximale energiebesparing te behalen
Schijnwerper in uitvoering met enkele unit (HGB) met geïntegreerde driverdoos voor installatiegemak en lagere installatiekosten

Toepassingen

Logistieke terreinenParkeerterreinenIndustrieterreinenVerlichting van recreatieve sportterreinen
Downloads
Leaflets

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief