Meer merken van

Bekijk het product

IntelliPower gen2

IntelliPower gen2 – Maakt de overgang mogelijk van statische conventionele verlichting naar dynamische LED-verlichting met gebruik van de bestaande elektrische infrastructuur

IntelliPower gen2
 • Product
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Met IntelliPower kunt u intelligente, digitaal regelbare LED-verlichtingsoplossingen inzetten in elke situatie waar het aanleggen van nieuwe bedrading niet haalbaar of niet wenselijk is, zoals in historische gebouwen, in de bodem verzonken systemen, bruggen en monumentale exterieurs. Door gebruik te maken van bestaande elektrische en fysieke infrastructuren maakt IntelliPower het betaalbaar dynamische, digitaal regelbare LED-verlichting te installeren op plaatsen waar dit voorheen nooit mogelijk was.

   Benefits

   Maakt intelligente, digitaal regelbare verlichtingsoplossingen mogelijk op plaatsen waar dit voorheen nooit mogelijk was
   Verlaagt de installatiekosten bij retrofit-toepassingen

   Kenmerken

   Baanbrekende technologie – IntelliPower maakt gebruik van een innovatieve toepassing van beproefde technologie voor signaaloverdracht via de netspanningslijn om regelgegevens met een grote bandbreedte naar de armaturen te zenden via standaard bedrading met twee aders plus aarde.
   Datacommunicatie met grote bandbreedte – anders dan PLC-systemen met kleine en middelgrote bandbreedte levert IntelliPower datacommunicatie met hoge snelheid en grote bandbreedte vanaf elk DMX- of Ethernet-verlichtingsregelsysteem. Daarbij ondersteunt hij verlichting met de volledige reeks kleurveranderingseffecten en dynamische lichtshows. Het gaat dus niet alleen om eenvoudig schakelen en digitaal dimmen.
   Optimaliseert het gebruik van de bestaande elektrotechnische infrastructuur – de Data Enabler IntelliPower distribueert digitale besturingsgegevens van elke DMX- of Ethernet-controller over bestaande elektrische verbindingen van twee voedingsaders plus aarde. De Data Receiver IntelliPower vertaalt de voedings- en besturingsstromen in drie aders plus aarde voor levering aan de intelligente Powercore LED-verlichtingsarmaturen van Philips Color Kinetics.

   Toepassingen

   Historische gebouwen, in de bodem verzonken verlichtingssystemen, bruggen en exterieurs van monumenten
   Plaatsen waar nieuwe bedrading niet wenselijk of niet haalbaar is.
   Downloads
   Leaflets
   Visuals
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen