Meer merken van

Bekijk het product

MultiOne-configurator

Eén enkel intuïtief hulpmiddel voor het realiseren van de perfecte afstemming van uw verlichtingstoepassing

PHILIPS
MultiOne configurator
 • Product
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Informatie over productfamilie

   Fabrikanten zijn vandaag de dag in staat perfect op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te leveren dieintelligent zijn en dus ook kunnen worden aangepast aan de behoeften van morgen. De nieuwe configureerbare VSA-units van Philipsmet ingebouwde regelfuncties maken het mogelijk het gedrag van de armatuur te programmeren omenergiebesparing te maximaliseren en de invloed op het milieu te minimaliseren. De Philips Light Configuratoris het enige intuïtieve systeem waarmee gebruikers alle verschillende functies in elkeprogrammeerbare driver van Philips kunnen configureren. Het creëren van de perfecte afstemming op de toepassing was nog nooitzo gemakkelijk.

   Voordelen

   Eén hulpmiddel voor alle Philips configureerbare drivers, zowel voor conventionele als LED‑systemenFlexibiliteit voor OEM door toegang te bieden tot de functies die zijn ingebouwd in de driverGeoptimaliseerd voor gebruik in het productieprocesUniek hulpmiddel dat configuratie combineert met diagnose

   Kenmerken

   Voor gebruik met alle Philips LED‑, fluorescentie‑ en HID programmeerbare drivers.Geschikt voor standaard Windows-computers met USB-aansluitingVerschillende interfaces, afhankelijk van de installatieBiedt mogelijkheden voor optimalisatie van installatie, last-minute wijzigingen, gemakkelijke diagnose en onderhoud.

   Toepassingen

   WinkelsKantoorIndustrieBuiten
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   • Vink een product aan om het toe te voegen
     
   Vink een product aan om het toe te voegen