Antumbra iColor Keypad

Antumbra iColor Keypad

    LED
    • Start tot zes lichtshows
    • Gestroomlijnde, moderne en instelbare vormgeving
    • Geschikt voor PoE, wat betekent dat één Ethernet-kabel zowel data als stroom levert

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

De AntumbraButton iColor Keypad is een compacte, op zichzelf staande verlichtingsregelaar voor LED-verlichtingsarmaturen met intelligent RGB en intelligent wit licht uit de Color Kinetics-lijn van Philips. Deze aan de wand gemonteerde regelaar kan met een druk op de knop tot zes lichtshows starten. Door de PoE-technologie (Power over Ethernet) is geen afzonderlijke voedingsbron nodig, wat meer vrijheid in plaatsing, een hogere betrouwbaarheid en eenvoudige installatie mogelijk maakt.

Kenmerken

• Zes geïntegreerde effecten en tot zes configureerbare shows - het Antumbra iColor Keypad gebruikt geïntegreerde verlichtingseffecten, waardoor er geen externe gegevensbron nodig is. Gebruik de configuratiesoftware Effect Manager voor het Antumbra iColor Keypad om te kiezen uit zes effecten en stel de instellingen voor het effect, zoals kleur, snelheid en helderheid naar wens in. Sla tot zes sets effecten en instellingen op als shows. Shows oproepen met een druk op de knop.
• Field effect-technologie - De gebruikersinterface detecteert een naderende gebruiker en 'wordt wakker', wat een wallwashing-verlichtingseffect initieert om interactie aan te moedigen. Een interne lichtsensor meet het omgevingslicht en stelt het wash-effect dienovereenkomstig bij.
• Levering in twee onderdelen - De toepassingsmodule bevat een frontplaat, sierrand, basis en montageplaat die door elkaar kunnen worden gebruikt om bij het decor te passen. De iColor-communicatiemodule bevat alle logische en netwerkfuncties en is al elders voorgeprogrammeerd, waardoor met ingebruikstelling kan worden begonnen voordat de opties voor afwerking zijn afgerond.
• Op eenvoudige wijze dimmen en aan/uit-regeling. Stel gemakkelijk de helderheid van aangesloten verlichting in tussen 0% en 100% of schakel de lampen in en uit.
• Opties voor meerdere talen en labels voor icoontjes - De taalkeuzes voor de labels voor de frontplaat zijn o.a. Engels, Chinees en Arabisch. Een bibliotheek met algemeen gebruikte icoontjes slecht de taalbarrière, wat zeer nuttig is bij toepassingen in de horeca.
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief