Robuust ontwerp, compacte vorm

HF-Matchbox Blue

HF-Matchbox Blue

HF-Matchbox Blue

  • Robuust ontwerp, compacte vorm

    • Automatische herstart (na spanningsdip of lampvervanging) verzekert eenvoudige bediening en probleemloze lampvervanging.
    • Geschikt voor gebruik in Klasse I- of Klasse II-armaturen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Informatie over productfamilie

HF-Matchbox Blue is een betaalbaar, betrouwbaar, compact, lichtgewicht en hoogfrequent VSA voor gebruik met systeemvermogens lager dan 25 W in combinatie met TL mini-, TL-D-, TL5- en TL5c-, PL-T/C- en PL-L/S-lampen.De HF M Blue-reeks heeft een robuust ontwerp, voldoet aan alle relevante internationale veiligheids- en prestatienormen en heeft een energierendementsindex (CELMA EEI) van A2.

Kenmerken

Geschikt voor noodwerking op een gelijkspanning tussen 190 en 254 V
Geprogrammeerde, knippervrije, voorverwarmde start (<0,8 s); meer dan 8000 maal in/uit-schakelen van één lamp (afhankelijk van lamp/VSA-combinatie)
Automatische herstart (na spanningsdip of lampvervanging) verzekert eenvoudige bediening en probleemloze lampvervanging.

Toepassingen

Te gebruiken met regelsystemen met bewegingsdetectie zoals Philips OccuPlus, in toepassingen waar lampen gedurende een lange tijdsperiode branden en de schakelfrequentie laag is (bijv. maximaal driemaal per dag)
Hoofdzakelijk voor binnentoepassingen zoals spots, downlights, lichtreclame en nood- en veiligheidsverlichtingsarmaturen die op grote schaal gebruikt worden in winkels, kantoorgebouwen, hotels, particuliere woningen en appartementsgebouwen
Huishoudelijke toepassingen zoals tuinverlichting, garages, trappen
Downloads
Leaflets
Visuals

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief