LED bedrijfsverlichting voor

kantoren & industrie

Smart Buildings


Hoe pas je als bedrijf de nieuwste technologie toe om een kantoor, magazijn, winkel of openbaar gebouw slimmer te maken? En hoe kan verlichting hieraan bijdragen?

Bekijk de 8-delige serie van Kanaal Z ‘Z-Smart Buildings’, gemaakt in samenwerking met Philips Lighting.

Reportage Gedimat de Groote

Episode 1

 

Bekijk hoe Gedimat De Groote gebruikmaakt van slimme verlichting in haar nieuwe gebouwen.

Spar Wespelaar

Episode 2

 

Bekijk hoe slimme verlichting kan bijdragen tot een unieke sfeer en hoe energiebesparingen te realiseren bij de Spar te Wespelaar.

GeertCromphout KBC

Episode 3

 

Bekijk hoe KBC gebruik heeft gemaakt van Philips intelligente verlichting in haar kantoorgebouw Boerentoren in Antwerpen.

Diamant Liege

Episode 4

 

Bekijk hoe Agoria gebruik heeft gemaakt van intelligente verlichting van Philips in haar nieuwe Business center Diamant in Luik.

Episode 5

 

Bekijk hoe Stad Mechelen wil gebruik  maken van intelligente verlichting in haar gemeentegebouwen.

Onno Willemse

Episode 6

 

Ontdek hoe het kantoor van de toekomst een slimme gebouw wordt dat voor een stuk zelfsturend zal zijn.

Chris De Hollaander

Episode 7

 

Bekijk hoe Stora Enso gebruik heeft gemaakt van intelligente verlichting in haar productie hallen.

Maarten Van Aerde

Episode 8

 

Bekijk hoe verschillende intelligente technologieën in een woning geïntegreerd kunnen worden.

Verlichting in kantoren en industriële ruimten heeft een diepgaand effect op het welzijn, de productiviteit en vitaliteit van de medewerkers. Duurzame LED bedrijfsverlichting van philips zorgt voor een optimale verlichting en levert aanzienlijke besparingen op in energie- en onderhoudskosten. Effectief verlichte en aantrekkelijke omgevingen versterken uw imago, helpen u waardevolle medewerkers aan te trekken en te behouden, en verhogen de totale waarde van uw bedrijfspand.

 

Met connected verlichtingssystemen van Philips kunt u de verlichting in uw pand precies beheren en afstellen. Een combinatie van regelstrategieën stelt u in staat de optimale lichtniveaus te leveren voor het veilig en doelmatig uitvoeren van taken. Door armaturen te integreren met geraffineerde regelsystemen en uitgebreide beheersystemen kunt u bedrijfsactiviteiten stroomlijnen terwijl u energie bespaart en de tevredenheid van uw medewerkers verzekert.

 

Lees verder en ontdek de vele voordelen van connected lighting voor kantoren en industriële ruimten...

Verhoog de totale waarde van uw bedrijfspand

Dieper inzicht voor een effectiever beheer  

 

In een connected verlichtingssysteem worden intelligente armaturen geïntegreerd met de IT- en voedingsinfrastructuur van een gebouw. Doordat er verlichting is geïnstalleerd op nagenoeg elke plaats waar mensen komen, kan het verlichtingssysteem ook dienen als alomtegenwoordig datacommunicatieplatform.

 

Door het verlichtingssysteem uit te rusten met geïntegreerde sensors kunnen ondernemingen ten behoeve van een geïnformeerde besluitvorming een diep inzicht krijgen in het gebruik van ruimten. Facilitymanagers kunnen deze inzichten gebruiken om de levering van verlichting en andere bedrijfsmiddelen zoals klimaatbeheersing en reiniging te optimaliseren. Dat brengt het realiseren van ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing binnen bereik.

Connected bedrijfsverlichting verhoogt productiviteit en welzijn

 

Connected verlichtingssystemen stellen medewerkers in kantoren en fabrieken in staat op te treden als eigenaar en operator van hun eigen ruimten.

 

Met een speciaal ontworpen smartphone-app en positioneringsinformatie die door de verlichtingssysteem wordt beheerd, kunt u kantoormedewerkers controle geven over de verlichting van hun eigen werkplekken, passend bij hun individuele voorkeuren, zelfs in open kantoortuinen. Door de lichtkwaliteit en het comfort te verbeteren, en medewerkers meer zeggenschap te geven over hun eigen omgeving kunnen connected verlichtingssystemen helpen uw werkplek aangenamer en productiever te maken.

The Edge – Kantoorverlichting

Onze industriële verlichting werkt samen met andere systemen in uw pand

 

Connected verlichting vereenvoudigt en stroomlijnt werkstromen voor het beheren van het totale verlichtingssysteem van een gebouw. Maar daar houdt de waarde van Philips connected verlichtingssystemen niet op.

 

Met onze open benadering kunnen Philips industriële verlichtingssystemen geïntegreerd worden met gebouwautomatiseringssystemen en andere systemen in een gebouw. Verlichtingsmanagement wordt één aspect van een systeem dat ook andere belangrijke diensten omvat, zoals klimaatbeheersing, onderhoud, daglichttoetreding, milieu- en chemische bewaking en het voldoen aan wettelijke voorschriften.

 

Doordat onze connected verlichtingssystemen goed samenspelen met andere systemen kunt u flexibele oplossingen realiseren die beantwoorden aan uw specifieke bedrijfs- en operationele behoeften. Dit verhoogt de totale waarde van uw vastgoed en helpt bij het werven en behouden van hoogwaardige huurders.

Verlichting werkt beter in een goed samenspel met andere disciplines

Laat uw bedrijfsverlichting voor u werken  

Fleur uw werkplek op  

 

Kantoorverlichting kan meer zijn dan alleen maar functioneel. Met Luminous textiles, interactieve tapijten, instelbaar wit en dynamisch van kleur veranderend LED-licht kunt u spannende sfeerbelevingen en creatieve werkplekken realiseren die de tevredenheid van de medewerkers verbeteren en hun productiviteit verhogen.

Healwell-technologie voor een beter geregelde verlichtingsruimte

Creëer uw eigen 'lichtrecepten' voor de optimale werkomgeving

 

Recent onderzoek toont aan dat er een significant verband bestaat tussen licht en onze dagelijkse ritmen, de ´ingebouwde klokken´, die onze cycli van waken en slapen, alertheid en ontspanning reguleren. De beleving van een goed ontworpen verlichting – de soorten en hoeveelheden licht op de juiste momenten en met de juiste duur – kan een positief effect hebben op concentratie, ontspanning, slaappatronen en het algemene gevoel van gezondheid en welzijn.

Met spectraal instelbare LED-verlichting en op tijdlijn gebaseerde regelsystemen van Philips kunt u ´lichtrecepten´ creëren die gedurende de werkdag licht met de optimale niveaus en golflengten leveren. Dat maakt uw kantoor tot de ideale plek om te denken, creëren en samen te werken.

Regel de verlichting van uw kantoor, magazijn of werkplaats met lichtregelsystemen van Philips

Licht van het juiste niveau, waar en wanneer u het nodig hebt

 

Met lichtregelsystemen, van eenvoudige tot geraffineerde, kunnen Philips industriële verlichtingssystemen geschikt gemaakt worden voor verschillende toepassingen in verschillende zones of ruimten van uw bedrijf. Taakverlichting, algemene verlichting, verlichting van vergaderruimten, ontmoetingsruimten, gangen en parkeergarages vereisen allemaal verschillende minimale en ideale lichtniveaus. Scène-instellingen en tijdlijngebaseerde diaprogramma's bieden u een rechttoe-rechtaan en flexibele manier om in elke situatie een optimale verlichtingsbeleving te verzekeren.

 

Integratie met aanwezigheidsdetectiesystemen, bewegings- en bezettingssensors, daglicht- en zonweringsregelingen en andere intelligente systemen stellen bedrijven in staat hun energie-efficiëntie te maximaliseren zonder afbreuk te doen aan het comfort en de doelmatigheid van de verlichting.

Kies een lichtoplossing die
voor u het beste is


Geen ´one-size-fits-all´-aanbod

Het specificeren van Philips verlichtingssystemen begint bij u: uw bedrijf, uw organisatie, uw doelstellingen.

 

Lichtexperts van Philips werken met u samen om de specifieke lichtcapaciteiten vast te stellen die u nodig hebt, en daarna helpen ze u een lichtoplossing te ontwerpen dat aan die behoeften voldoet, nu en in de toekomst, naargelang uw bedrijf evolueert en verandert.

 

Vind uw lokale Philips systeemexpert

Ontwerpen van uw verlichtingssysteem

armaturen + regelaars + diensten + ondersteuning

Aanbod van pakketten

Casestudy's bedrijfsverlichting

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief