Verlichtingssystemen voor

winkels & horeca

Stijlvolle vormgeving en superieure verlichting kunnen evenveel doen voor het creëren van gedenkwaardige ervaringen als de dingen die u verkoopt, het voedsel dat u serveert en de kwaliteit van uw lakens.

 

Connected verlichtingssystemen van Philips voegen een volledig nieuw niveau van aandacht toe aan het interieur van uw winkel- en horecaruimten. Connected verlichting combineert geraffineerde, intuïtieve software voor verlichtingsmanagement, digitale regelsystemen en best-in-class armaturen van Philips om u centrale controle te bieden van elk lichtpunt in uw omgeving. Met een dieper inzicht in de activiteiten en voorkeuren van uw klanten kunt u de verlichting zo afstemmen dat zij een gastvrije en gedenkwaardige beleving oplevert, en tegelijk de doelstellingen voor energierendement en duurzaamheid realiseren die de hoekstenen van uw merkbeleid zijn.

 

Het juiste licht,
overal waar mensen winkelen, eten en ontspannen

Laat uw beste licht het werk doen

 

Met dynamische LED-verlichting en regelsystemen kunt u licht met de perfecte tint vinden om de aandacht te trekken, aantrekkingskracht te creëren en producten te presenteren. Gebruik spectraal in stelbaar licht met een hoge CRI om een sfeer te scheppen die past bij de tijd van het jaar of het tijdstip van de dag, of om de kleuren van een bepaald voorwerp in het oog te laten springen.

de ´place to be´

Maak van uw ruimte een ´place to be´

 

Gebruik dynamische verlichting en geraffineerde regelsystemen om in de winkel een unieke sfeer scheppen en klanten een extra reden te geven om te blijven en terug te komen. Verander uw verkoop- of horecaruimte in een bestemming met veranderende, full-color LED-lichtshows, de perfecte manier voor het creëren van een beetje opwinding en uw merk in het zonnetje te zetten.


Kledingwinkel House of Fraser

Weergaloze regeling, consistente beleving door de klant

 

Onze geraffineerde regelsystemen en flexibele, energie-efficiënte professionele armaturen verzekeren een superieure (en betrouwbare) klantenbeleving. Met digitale regeloplossingen voor meerdere locaties, gekoppeld aan intelligente LED-verlichtingsarmaturen, kunt u zorgvuldig en samenhangend een designconcept doorvoeren, zelfs in een hele keten van winkels, restaurants of hotels. Bepaal de optimale verlichting voor verschillende displays of ruimten en pas vervolgens het verlichtingsmodel aan in elke winkel- of horecaomgeving. Verbeter de sfeer van een hotelkamer of restaurant, accentueer winkeldisplays op de meest visueel overtuigende manier die mogelijk is en maak zeker dat uw ruimte zich op zijn meest voordelige manier laat zien, en dat alles terwijl u energie bespaart met behulp van aanwezigheidsdetectie en dimprogramma's.


Geef uw klanten wat zij nodig hebben, 
waar ze ook zijn  

Online geleiding, verkoop in de winkel  

 

Klanten nemen hun aankoopbeslissingen vaak spontaan in de winkel. Tegenwoordig gebruiken klanten hun smartphones om allerlei informatie op te zoeken terwijl ze rondsnuffelen in de winkelschappen. Als ze een betere aanbieding vinden, kunnen ze hun geld besteden in een andere winkel, hetzij online of ergens anders.

 

Connected verlichtingssystemen van Philips bieden u een manier om uw klanten daar, in de gangpaden, een sterkere winkelbeleving te bieden en hun online ervaringen direct om te zetten in winkelverkopen.

 

Met geïntegreerde sensors en draadloze communicatie creëren de connected verlichtingssystemen van Philips binnen in de winkel een positiebepalingssysteem dat klanten in de winkel kan lokaliseren zodat u hen rechtstreeks doelgerichte informatie kunt zenden via speciaal ontworpen apps voor hun mobiele apparaat. U kunt uw klanten betere productinformatie toesturen of zelfs een speciale korting aanbieden, afhankelijk van wat u nodig hebt om

de koop te sluiten.

Video connected verlichting

Er gebeurde iets moois onderweg naar de avocado's. . .

 

Waar liggen de avocado's? Geen zorgen, het connected verlichtingssysteem van Philips zal het u vertellen!

 

In een connected verlichtingssysteem biedt de winkelverlichting professioneel licht van wereldklasse terwijl zij bovendien een nauwkeurig platform voor positiebepaling binnen. Met speciaal daarvoor ontworpen mobiele winkel-apps kunnen klanten naar de artikelen op hun boodschappenlijstje navigeren, nieuwe producten ontdekken en zelfs kortingsbonnen ontvangen die afhankelijk zijn van waar zij zijn in de winkel.

 

Nu kunt u exact op het verkooppunt relevante informatie en aanbiedingen leveren aan uw klanten, dus als zij die het meest nodig hebben en er het meest voor openstaan. Het verbeteren van de winkelbeleving door het leggen van persoonlijke en dynamische verbindingen met uw klanten levert een win-winsituatie op: meer gemak voor hen en meer omzet voor u.

Close-up van een vrouw in een supermarkt

Uw klanten: dichtbij en persoonlijk

 

Doordat er verlichting is geïnstalleerd overal waar mensen rondsnuffelen en winkelen, is het een perfect platform voor positiebepaling binnen. Positiebepaling binnen werkt als een soort van binnenshuis-GPS. Met speciaal ontworpen mobiele apps waarvan de klanten gebruik kunnen maken als zij dat willen, kunt u hen informatie verstrekken en aanbiedingen doen op basis van in welk gangpad zij lopen of voor welk display zij staan. Daarenboven kunt u ook hun gewoonten en voorkeuren bijhouden zolang zij in de winkel zijn, net zoals u hun online browse- en aankoopgedrag volgt.

 

Een dieper inzicht in het klantengedrag stelt u in staat voortdurend de beleving van de klanten in uw winkel te verbeteren, wat de persoonlijke band met hen verbetert en hun loyaliteit aanmoedigt. Met een verkoopomgeving die zowel mooi verlicht is als rekening houdt met de specifieke wensen en voorkeuren van de klanten kunt u er bijna zeker van zijn dat de klanten zullen terugkomen in uw winkel . . en erover zullen praten met hun vrienden.

Kies het systeem dat voor u het best is


Geen ´one-size-fits-all´-aanbod

Het specificeren van Philips verlichtingssystemen begint bij u: uw bedrijf, uw organisatie, uw doelstellingen.

 

Systeemexperts van Philips werken met u samen om de specifieke systeemcapaciteiten vast te stellen die u nodig hebt, en daarna helpen ze u een systeem te ontwerpen dat aan die behoeften voldoet, nu en in de toekomst, naargelang uw bedrijf evolueert en verandert.

 

Vind uw lokale Philips systeemexpert

Ontwerpen van uw verlichtingssysteem

armaturen + regelaars + diensten + ondersteuning

Aanbod van pakketten

Casestudy's

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief