Bedrijfshal-

en werkplaatsverlichting

LED Velichting voor bedrijfshallen en werkplaatsen

 

Veeleisende omgevingen vragen om solide oplossingen. LED- verlichting is ideaal voor het verlichten van werkplaatsen en bedrijfshallen. LED´s zijn vervaardigd van robuuste materialen; ze zijn bestand tegen hevige trillingen en knipperen of versplinteren niet zoals glazen lampen doen. Een lange levensduur betekent dat ze gedurende vele komende jaren optimaal licht leveren. Daarnaast kunnen ze forse besparingen opleveren in energie- en onderhoudskosten.

 

Neem contact met ons op

Producten voor bedrijfshalverlichting

  • GentleSpace 2 BY470P/BY471P
    GentleSpace 2 BY470P/BY471P
    Met de introductie van de GentleSpace LED-armatuur realiseerde Philips een doorbraak in de verlichting van hoge ruimten. De GentleSpace LED bracht een besparing op energieverbruik,...

Systemen  voor productieomgevingen

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief