De magie van kleuren doet de Citadel van Namen schitteren

Verlichting voor gevels, bruggen en monumenten

 

Schep herinneringen met LED architectuurverlichting. Zorg ervoor dat uw burgers en bezoekers een langdurige indruk van uw stad meenemen door uw gebouwen en erfgoed op een spannende en inspirerende manier te benadrukken.

 

Met de juiste verlichting zet u karakteristieke objecten in uw stad in de schijnwerpers en geeft u ze de aandacht die ze verdienen. Zie hoe uw stad een meer levendige en aantrekkelijke bestemming wordt voor zakendoen en plezier.

 

Neem contact met ons op

Bruggen, monumenten & gevels  Verlichtingsproducten  

  • ColorGraze MX4 Powercore
    ColorGraze MX4 Powercore
    Armatuur met hoge lichtopbrengst voor hoge-intensiteit verlichting van gevels en oppervlakken van meerdere etages met een minimale afstand tot de wand; RGBW- en RGBA-mogelijkheden ...
DecoScene LED


        DecoScene LED

            Bekijk product
Decoflood² LED


        Decoflood² LED

            Bekijk product

Systemen voor architectuurverlichting

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over  

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief