Meer merken van

Verlichting voor

Sportvelden en Stadions

Sportvelden en Stadions

 

Veel factoren zijn van belang wanneer het gaat om het verlichten van een stadion, sportcomplex of aanverwante faciliteiten. Er is een functionele behoefte om voldoende licht om te sporten en te presteren, maar een sportcomplex is ook een sociale ontmoetingsplek, genereert inkomsten en dient ook prettig voor het oog te zijn.

 

Philips biedt duurzame LED verlichtingssytemen die zorgen voor een optimale verlichting en een vermindering van ondehouds- en energiekosten.

 

Neem contact met ons op

Verlichtingsproducten
voor sport en terreinen  

  • ArenaVision LED gen2
    ArenaVision LED gen2
    Het ArenaVision LED gen2-schijnwerpersysteem van Philips is een innovatieve LED-oplossing voor veldverlichting die de nieuwste normen voor TV-uitzendingen ondersteunt en beschikt o...

Verlichtingssytemen voor sport en terreinen  

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

De Lighting Academy


Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

 

Leer meer

Verlicht werkplekken

Bekijk deze video om te ontdekken hoe u kantoren inspirerend kunt maken met licht.

Leer meer

Leer meer over LED´s

Bent u al LED-gecertificeerd? Bekijk de video of lees verder

Volgend webinar

Ontdek de vele voordelen en toepassingsgebieden van OLED-verlichting.

Meld u hier aan

afbeelding oled-webinar