Meer merken van

Terreinverlichting

Uw terrein optimaal verlicht  

 

Het gebruik van LED terreinverlichting zorgt voor een mooie, gelijkmatige verlichting. Dit verbetert de zichtbaarheid, veiligheid en productiviteit op uw terrein. Daarnaast kan duurzame LED verlichting zorgen voor aanzienlijke besparingen in uw energie- en onderhoudskosten.

 

Onze economie draait 24 uur per dag, wat maakt dat de menselijke activiteit fors intensiever is geworden. Omdat het werk nu eenmaal niet stopt bij het vallen van de avond, is een goede verlichting een absolute must voor een veilige en productieve werkomgeving.

 

Ook het reizen maakt integraal deel uit van onze 24/7-economie. Daarom is het essentieel dat reizigers die op doorreis zijn zich veilig en comfortabel voelen. Verlichting levert hier een belangrijke bijdrage aan.

 

Neem contact met ons op

Producten voor terreinverlichting  

 • Luma
  Luma
  Philips Luma is een straatverlichtingsarmatuur met hoge prestaties en een duidelijk ontwerp die een perfect gekoelde, pasklare oplossing biedt voor alle straten en wegen. De lichto...
  • Keuze uit lensoptieken passend bij internationale weg- en straatgeometrieën.
  • Combinatie van lenzen en opties voor kantelhoekinstelling verzekert hoge mate van projectflexibiliteit.
  • Speciale lumenpakketten zorgen voor energiebesparingen van meer dan 50%, met een bijbehorende vermindering van de CO2 uitstoot.

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

De Lighting Academy


Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

 

Leer meer

Verlicht werkplekken

Bekijk deze video om te ontdekken hoe u kantoren inspirerend kunt maken met licht.

Leer meer

Leer meer over LED´s

Bent u al LED-gecertificeerd? Bekijk de video of lees verder

Volgend webinar

Ontdek de vele voordelen en toepassingsgebieden van OLED-verlichting.

Meld u hier aan

afbeelding oled-webinar