Tunnelverlichting

voor ieder project

Verlichting voor tunnels en onderdoorgangen 

 

Het verlichten van tunnels en onderdoorgangen is een complex en veeleisend vakgebied, dus u kunt zich geen compromissen veroorloven. Correcte verlichting van tunnels en onderdoorgangen is essentieel voor de veiligheid van de gebruikers en voorkomt plotselinge veranderingen in de lichtintensiteit die verwarrend kunnen zijn voor het menselijk oog.

Met haar lange geschiedenis en ervaring op het gebied van straat- en tunnelverlichting biedt Philips een ongeëvenaarde expertise bij complexe verlichtingsoplossingen.

Tunnelverlichting van Philips houdt het verkeer in beweging, garandeert veiligheid en vermindert onderhoud en energieverbruik.

 

Neem contact met ons op

Tunnel Verlichtings-
producten

 

Flowline

Connected systeem voor  tunnels
 

Bereken de totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief