Straatverlichting voor

wegen en steden

Weg-en straatverlichting 

 

Wij geloven in het ontwikkelen van innovatieve LED buitenoplossingen die de levens van mensen verbeteren en verfraaien. We willen straatverlichting en openbare verlichtingssystemen leveren die de leefbaarheid en verbondenheid van onze buitenomgeving versterken terwijl we tegelijk aandacht schenken aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en de noodzaak onze planeet te beschermen.

 

Neem contact met ons op

Straatverlichting

producten

  • DigiStreet
    DigiStreet
    Philips DigiStreet armaturen zijn ontwikkeld als langetermijnoplossing voor uw stad. Dankzij de uitstekende, op de toepassing afgestemde Philips LEDGINE-O (Optimized)-optieken kunt...

Philips producten met 005 certificatie

Het 005-certificaat wordt uitgereikt door Synegrid aan openbare verlichting die voldoet aan bepaalde elektrische, mechanische en onderhoudsvereisten.

Om voor 005-certificatie in aamerking te komen moeten verlichtingstoestellen aan diverse eisen voldoen. Hiervoor ondergaan zij verschillende strenge testen.

005-gecertificeerde straatverlichting staat dus garant voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een groot onderhoudsgemak. Deze wordt dan ook standaard door netbeheerders in hun portefeuille opgenomen zodt zij gemeenten en steden van betrouwbare verlichtingsoplossingen te kunnen voorzien.

Philips biedt een groot assortiment aan 005-gecertificeerde openbare verlichtingsproducten.

 

Connected lighting systemen voor wegen en straten  

 

Bereken de totale eigendomskosten

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over   

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

De Lighting Academy


Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

 

Leer meer

Verlicht werkplekken

Bekijk deze video om te ontdekken hoe u kantoren inspirerend kunt maken met licht.

Leer meer

Leer meer over LED´s

Bent u al LED-gecertificeerd? Bekijk de video of lees verder

Volgend webinar

Ontdek de vele voordelen en toepassingsgebieden van OLED-verlichting.

Meld u hier aan

afbeelding oled-webinar

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief