Meer merken van

Wegverlichting

Een veilig gevoel op de weg

 

Met het steeds drukkere verkeer op de hedendaagse wegen is verlichting in toenemende mate een belangrijke factor geworden voor het garanderen van de verkeersveiligheid. Goede wegverlichting geleidt automobilisten en voorziet hen van een beter zicht, terwijl zij ook verblinding tegengaat en een gelijkmatige lichtkwaliteit handhaaft.

 

Naast de lichtkwaliteit bieden optieken van hoge kwaliteit ook de mogelijkheid de onderlinge afstand tussen masten te maximaliseren en lichtverontreiniging te minimaliseren. Uiteenlopende soorten wegen en locaties vereisen verschillende oplossingen; daarom kunnen onze producten op maat gemaakt worden voor uw individuele behoeften. Van straten in steden tot snelwegen met een grote capaciteit: wij kunnen verzekeren dat de weg goed verlicht is.

 

Naast de functionaliteit is het belangrijk de milieu-invloed van verlichting te overwegen. Wij hebben duurzame LED-oplossingen die niet alleen de kosten laag houden maar tevens voorrang geven aan de gezondheid van onze planeet. Functionaliteit en duurzaamheid kunnen in een geïntegreerde oplossing gecombineerd worden om te verzekeren dat u een totale controle hebt en de bedrijfskosten laag houdt. Hulpmiddelen als een calculator voor de totale eigendomskosten (TCO) geven u inzicht in de kosten en besparingen tijdens de levensduur van het product.

 

Een duidelijk zicht helpt mensen veilig te rijden en zich onderweg op hun gemak te voelen. Ons verlichtingsassortiment voor verkeerswegen produceert een verblindingsvrije verlichting van hoge kwaliteit die verzekert dat automobilisten een goed zicht hebben; de toepassing van LED-technologie voorkomt lichtverontreiniging en vermindert het energieverbruik en het onderhoud.

 

Neem contact met ons op

Producten  voor wegverlichting

 • Iridium gen3 LED Mini
  Iridium gen3 LED Mini
  Iridium gen3 heeft een nieuwe ‘plug & play’-concept, ontworpen om een veilige en gemakkelijke installatie in slechts drie stappen te verzekeren: 1. Installeer het mastopzetstuk. 2....
  • 'Plug & play'-installatie in slechts drie stappen
  • Hoog rendement dat een korte terugverdientijd en lage 'total cost of ownership' verzekert
  • Zachter en gestroomlijnd design terwijl gelijkertijd de vorm van het bekende Iriduim ontwerp behouden blij
Bekijk alle producten

Connected systemen voor wegen en straten    

Bereken de  
totale eigendomskosten 

 

De druk op het verminderen van de energie-, onderhouds- en bedrijfskosten blijft onverminderd bestaan om te kunnen voldoen aan de doelstellingen voor klimaatverandering en budget. Het begrijpen van de totale kosten van een verlichtingsinstallatie over de gehele levensduur wordt steeds belangrijker doordat budgetten krapper worden en planningen voor de langere termijn vereist worden.

 

Bereken uw besparingen

Ontdek meer over   

Hoe kunnen we
u helpen met
onze diensten?

Philips biedt een compleet pakket end-to-end diensten dat u kan helpen met diverse taken en dat het risico voor uw investering minimaliseert. Onze diensten zijn afzonderlijk verkrijgbaar of kunnen gecombineerd worden om een maatwerkpakket samen te stellen, wat een gecoördineerde turnkey-oplossing garandeert.

De Lighting Academy


Laat uw bedrijf
groeien
 

 

Leer meer over licht met onze video's en webinars.

 

Leer meer

Verlicht werkplekken

Bekijk deze video om te ontdekken hoe u kantoren inspirerend kunt maken met licht.

Leer meer

Leer meer over LED´s

Bent u al LED-gecertificeerd? Bekijk de video of lees verder

Volgend webinar

Ontdek de vele voordelen en toepassingsgebieden van OLED-verlichting.

Meld u hier aan

afbeelding oled-webinar