Verlichting voor
supermarkten en warenhuizen

Wat kan de juiste verlichting voor uw supermarkt of warenhuis doen?

 

Juiste verlichting voor uw supermarkt of warenhuis kan meer dan alleen energie besparen en uw bedrijfskosten verlagen. Zij kan u ook helpen de winkelindeling te optimaliseren en de looproute van uw klanten te begeleiden, waardoor een pasklare winkelbeleving wordt gecreëerd die mensen aanspreekt. Optimale verlichting accentueert producten en schept een unieke sfeer. Onze LED-winkelverlichting zorgt voor heldere kleuren en texturen die de aantrekkelijkheid van de gepresenteerde artikelen versterken. In combinatie met onze expertise op het gebied van lichtplannen en het (ver)bouwen van winkels, services en innovaties brengen we uw winkel naar een hoger niveau én zorgen we ervoor dat deze dit hoge niveau behouden.

Light as a Service voor retail

 

Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maak dan kennis met Light as a Service voor retailers. Zo heeft u zonder budget een mooiere winkel, want u betaalt alleen voor het licht en niet voor de lampen.

Top 7 trends in retail

7 trends in retail

 

De moderne consument is verwend met een brede keuze waar en wanneer te winkelen. Ze browsen op het internet en kopen via de smartphone. En als het product niet bevalt, kunnen ze op weg naar huis deze retourneren via de fysieke winkel. Deze 'omni-channel' wereld is er een die elke retailer moet omarmen. Wat zijn de belangrijkste trends rondom deze transformatie en hoe kunt u met verlichting hierop inspelen? Ons Engelstalige RetailScene magazine heeft een top 7 toekomstige trends voor u op een rij gezet.

Energiebesparende verlichting in uw supermarkt

Slim gebruik van energie

 

Gebruik licht alleen waar en wanneer u het nodig heeft. LED-verlichting, in combinatie met slimme regelsystemen, kan het energieverbruik verminderen en tegelijkertijd in de hele winkel een lichtbeleving van hoge kwaliteit verzekeren.

 

Lees meer

Supermarkt verlichting

Creëer de juiste sfeer


Onze expertise in het maken van lichtconcepten en onze complete reeks armaturen en regelsystemen presenteert uw producten op hun best. Daarbij biedt onze oplossingen de flexibiliteit om opvallende scènes te maken, specifieke productzones te benadrukken en onderscheidende ruimten te creëren.

 

Lees meer

Verhoog de winkelbeleving met slimme verlichting

Verhoog de digitale winkelbeleving

 

Indoor Positioning helpt klanten overal in de winkel hun weg te vinden via uw app. Van de ingang tot de kassa: onze innovatieve LED verlichting zorgen voor een digitale winkelbeleving.

 

Lees meer

Projecten in de spotlight


Hieronder vindt u onze laatste gerealiseerde projecten. Bent u met een soortgelijk project bezig of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact op via onderstaande knop.

 

Ontdek meer over

Verlichtingsproducten voor supermarkten en warenhuizen

  • Maxos LED Industry 4MX850
    Maxos LED Industry 4MX850
    De Maxos LED Industry is een verlichtingsoplossing met een korte terugverdientijd die tegelijk voldoet aan alle relevante normen voor supermarkten en industriële toepassingen. Voor...

 Luminous Textile
  
  Bekijk dit product

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, producten en promoties.

 

Inschrijven nieuwsbrief