Meer merken van

De eerste intelligente

plug-and-play-armatuur

De eerste intelligente armatuur die is ontworpen voor naadloze connectiviteit

 

Het neoklassieke ontwerp van de nieuwe Iridium gen3-serie verzekert een soepele integratie van de armatuur in woonwijken en langs grote wegen. De nieuwe Iridium gen3, die is geïnspireerd op de ronde vorm van Iridium, biedt het beste van de nieuwe LED-technologie terwijl de vertrouwde stijlvolle vormgeving is behouden.

 

Bekijk de Iridium gen3-video

 

Iridium gen3 is de eerste intelligente armatuur die is ontworpen voor naadloze connectiviteit. Geen gedoe met in gebruik stellen: gewoon de armatuur installeren en direct op afstand regelen via het CityTouch-verlichtingsmanagementplatform. Verlichtingsbeheer op afstand gemakkelijk gemaakt!

 

 

 

Verlichtingssysteem voor patiëntenkamers

Iridium gen3 CityTouch Ready-armatuur

 

Iridium gen3 kan naadloos worden verbonden met CityTouch via integratie van alle intelligentie in de armatuur, zonder dat daarvoor enige aanvullende hardware nodig is. De communicatie verloopt direct via het openbare mobiele netwerk. Een positief neveneffect is dat er geen onderhoudsinspanningen vereist zijn. Daarnaast maakt het hele beheer van de connectivity deel uit van onze dienstverlening en dat neemt u, als klant, elke gedoe uit handen. Zodra een lichtpunt is aangesloten op de voeding verschijnt het automatisch op de juiste plaats op de CityTouch-plattegrond, samen met alle andere verlichtingsmiddelen en klaar voor bediening op afstand via CityTouch LightWave.

 

 

Neem contact met ons op

 

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

 

Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen