Meer merken van

Maak onmiddellijk

indruk

PerfectAccent-optiek

De eerste indruk telt. Laat uw klanten zien dat u precies hebt waar zij naar zoeken, met grensverleggende spotlights. PerfectAccent optieken zijn een aanvulling op uw LED-armaturen voor het produceren van homogeen, uniform licht met nauwkeurige bundels. Kleuren zien er beter uit, voorwerpen worden aantrekkelijker, en uw omgeving wordt verleidelijker.
Armatuur van Philips met PerfectAccent reflectors verlicht de Edeka Supermarkt op een prettige manier

Hoe kan PerfectAccent u helpen?

 

PerfectAccent, verkrijgbaar in een brede reeks LED-armaturen, levert smetteloze lichtbundels die het gevoel en het uiterlijk van elke ruimte verbeteren.

 

Winkeldisplays springen bij klanten in het oog dankzij homogene lichtbundels die de waarneming van kleur en textuur verbeteren. Daardoor worden voorwerpen onmiddellijk in hun beste licht gepresenteerd.

 

Horecaomgevingen krijgen een ‘wow’-factor met verlichtingseffecten die comfort en klasse uitstralen. De uniforme bundels zijn vrij van ´lichtrimpels’ of donkere plekken, en dat verleent de ruimte een evenwichtig, luxueus gevoel.

Hoe werkt PerfectAccent?  

 

Welkom bij de technologie van morgen. Met behulp van een speciale ‘honingraat´-reflector verhoogt de PerfectAccent optiek de totale lichtopbrengst zonder meer energie te verbruiken.

 

Meerdere facetten op de optiek reflecteren en richten het licht van de LED´s en creëren een uniforme en duidelijke bundelspreiding. Dankzij de flexibiliteit in oppervlaktebehandeling van de matrijs kan dit unieke ontwerp een combinatie bevatten van spiegelende en matte oppervlakken.

De ‘honingraat´-optiek laat zien hoe PerfectAccent de totale lichtopbrengst verhoogt zonder meer energie te verbruiken.

Duurzaamheid en reflectievermogen van de volgende generatie

 

De PerfectAccent-optiek is voorzien van een ultrazuivere coating die speciaal is ontwikkeld voor reflectorsystemen met meerdere facetten. Ook zit er over de reflecterende coating een speciale beschermende laag om de robuustheid te versterken. Het resultaat? Een totale reflectiecoëfficiënt van een ongelooflijke 98% – 10% meer dan gepolijst aluminium!

Schonere, gladdere bundels

 

De juiste hoeveelheid licht, precies waar u dat nodig hebt. De meervoudige reflectorfacetten produceren een zuivere, homogene lichtverdeling zonder de verstorende trapsgewijze opbouw die gewoonlijk te zien is bij spotlights. Let op de soepele overgang van het centrum van de bundel naar de rand ervan.

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

PerfectAccent optics project a completely clean and uniform beam spread

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

Conventional LED optics produce perceptible ‘ripples’

Kleuren die verrukken en inspireren

 

In winkelomgevingen willen klanten precies weten wat ze krijgen voor hun geld. PerfectAccent toont producten op hun best door hun echte kleuren naar voren te halen.

 

Een gelijkmatige lichtverdeling elimineert het probleem van kleurverschuiving bij veranderende kijkhoek dat het aanzien verslechtert van winkeldisplays met accentverlichting. Naast het reflecterend oppervlak met de gefacetteerde honingraatconstructie helpen speciale vlakke lenzen (helder of mat) de kleurvariatiefouten te corrigeren. Daardoor wordt het voorwerp gelijkmatiger weergegeven.

Leuk verlichte winkel met Philips PerfectAccent

Talloze LED-toepassingen

 

Gebruik maken van PerfectAccent betekent niet dat u allemaal nieuwe lampen moet kopen. De optieken zijn geschikt voor de meeste LED-spotlights en kunnen toegepast worden zonder de bestaande armatuur te wijzigen. De bundelspreidingspatronen omvatten smalle spot, spot, smalle schijnwerper en schijnwerper, en dat biedt u een brede reeks mogelijkheden voor accentverlichting.

Een video over StyliD en LuxSpace Accent met de PerfectAccent reflector

Gerealiseerde projecten

Neem contact met ons op

 

Gebruik a.u.b. dit formulier voor vragen over onze professionele verlichtingssystemen

 

Gebruik ons gedetailleerde formulier voor het indienen van vragen