Meer merken van

OneSpace luminous ceiling

 

Maak een designstatement met OneSpace prefab-panelen

Een nieuwe benadering van het plafond

Maak een designstatement met Philips OneSpace luminous ceiling prefab-panelen en transformeer elk interieur met gelijkmatig dimbaar wit licht dat schaduwen voorkomt. Bovendien verbeteren ze de akoestiek.

 

Philips OneSpace prefab-panelen stralen een gloed uit die aanvoelt als natuurlijk daglicht, wat zorgt voor een serene en rustige sfeer in de ruimte. Ze zijn ontworpen om discreet te zijn en elke unit is dun en compact zodat hij naadloos past in de vormgeving van uw interieur. Door LED-lampen te integreren met textiel en zo een plafondoppervlak te creëren dat wit licht uitstraalt, verbergen de prefab-panelen de lichtbron volledig terwijl ze tegelijk geluid absorberen.

Video over een nieuwe benadering van het plafond

Voordelen van OneSpace in één oogopslag

Maak een designstatement met Philips OneSpace luminous ceiling prefab-panelen en transformeer elk interieur
Energie besparen

Gelijkmatig licht

Gelijkmatige lichtverdeling verbetert het daglichtgevoel voor een betere beleving

Energie besparen

Ontwerpflexibiliteit

De minimalistische vormgeving past naadloos in de bestaande architectuur

Energie besparen

Strelend voor de zintuigen

Dempt lawaai en verbetert de ruimteakoestiek door nagalm te absorberen

Energie besparen

Gemakkelijke integratie

Laat zich eenvoudig integreren met uw gebouwbeheersysteem, bijv. via integratie met een gateway of een droogcontactapparaat voor gebouwbeheerders

Energie besparen

Eenvoudige installatie

Gebruiksklaar te monteren unit die zich eenvoudig laat installeren en onderhouden

Wat is mogelijk met OneSpace luminous ceiling prefab?

 

OneSpace prefab-plafondpanelen van Philips Lighting zijn perfect voor winkels, horeca en openbare binnenruimten, en leveren een gelijkmatig, verblindingsvrij licht en akoestisch comfort terwijl ze tevens voor een opgeruimd plafond zorgen.

Hoe het werkt

 

OneSpace luminous ceiling prefab-panelen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met de bestaande architectuur en zijn verkrijgbaar in een grote reeks formaten om te kunnen voldoen aan uw specifieke eisen. Eenvoudige montage met de draadkit of beugels. Het regelsysteem van de plafondpanelen laat zich eenvoudig integreren met uw gebouwbeheersysteem, bijv. via een gateway of een droogcontactinterface. 

Het ultradunne OneSpace luminous ceiling prefab-paneel van Philips Lighting is verkrijgbaar in 6 standaardformaten.

Reeks verkrijgbare formaten

OneSpace luminous ceiling prefab-panelen worden geleverd in diverse formaten. Voor meer informatie kunt u hieronder het specificatieblad downloaden.
Monteer uw luminous ceiling panelen met de standaard meegeleverde draadkit op de manier die het best past bij uw visie op design

Montagedraadkit

Monteer uw luminous ceiling panelen met de standaard meegeleverde draadkit op de manier die het best past bij uw visie op design. Zilverkleurige staaldraad met hoogte-instelling, min. 100 mm, max. 2000 mm (meegeleverd).
Monteer uw luminous ceiling panelen met de montagebeugels op de manier die het best past bij uw visie op design

Montagebeugels

Een andere manier om uw OneSpace luminous ceiling prefab-panelen aan het plafond of een draagconstructie te monteren, is met behulp van de montagebeugels (meegeleverd).

Casestudy's

Contact

Neem voor vragen en nadere informatie contact op
met ons lokale klantencentrum. 

Ontdek meer over verlichtingssystemen voor uw gebouw