U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Win schonere lucht

  in je klaslokaal

  Neem deel met jouw school

  En maak kans op een Philips UV-C Active Air-plafondarmatuur (waarde € 1.000) in een klaslokaal naar keuze.

   

  Een veilige omgeving garanderen voor je medewerkers en scholieren? Het kan: met UV-C verlichting! UV-C is licht dat bij inschakelen de lucht in een ruimte (bijvoorbeeld een klaslokaal of cafetaria) desinfecteert en vrij maakt van virusdeeltjes, zonder dat je tegen de klippen op hoeft te ventileren. Naast handen wassen, afstand houden en mondkapjes dragen, biedt UV-C extra bescherming tegen virussen in de lucht.

   

  Door je in te schrijven via onderstaand formulier maak je kans op een Philips UV-C Active Air-plafondarmatuur (waarde € 1.000) in een klaslokaal naar keuze.

  Laat je inspireren

  Wat is UV-C?

  Wat is UV-C?

   

  UV-C-licht schijnt virussen in slechts 6 seconden uit te schakelen. Ook het coronavirus. Wat is dat UV-C-licht precies? Hoe werkt het? En hoe kunnen we er het coronavirus mee bestrijden? Noortje Veldhuizen gaat in 4 afleveringen op zoek naar antwoorden bij diverse experts.

  Philips UV-C Active Air luchtdesinfectie

  UV-C Active Air luchtdesinfectie

   

  Dankzij ventilatoren wordt de lucht in het toestel gezogen, gefilterd en vervolgens intens gedesinfecteerd dankzij de 2x60W UV-C lampen. Het toestel kan eenvoudig worden gemonteerd en is veilig in gebruik omdat de desinfectie plaats vindt binnen in het toestel en niet in de zones rondom.

  UV-C in schoolgebouwen

  UV-C in schoolgebouwen

   

  Onderzoek van TU/e toont aan dat aanvullende luchtreiniging noodzakelijk is om de concentratie aan aerosoldeeltjes in klaslokalen laag te houden. Philips UV-C armaturen kunnen tot 99,99% virussen in de lucht inactiveren.