U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Vind de juiste
  verlichting
  Licht kan zoveel meer doen

  De juiste verlichting voor elke ruimte in jouw woning

   

  Onze uitgebreide reeks verlichtingsarmaturen helpen je elke ruimte te verlichten. Van vloer- en wandlampen tot plafond- en tafellampen: armaturen van Philips leveren het perfecte licht voor je woning. Gebruik de Home Lighting Designer om te zien hoe onze producten je woning kunnen verbeteren met een unieke lichtsfeer. Vind de perfecte sfeer voor je woning: van een warme, gezellige ambiance voor je woonkamer, tot heldere verlichting voor je badkamer en keuken. Met Philips zijn er nooit meer twee verlichtingsideeën voor interieurverlichting hetzelfde.

  Vind de perfecte verlichting
  voor je woning

  Maak elke ruimte in je woning na met de juiste verlichting, dankzij de Home Lighting Designer.

  Vind andere verlichtingsproducten

  Vind de juiste lamp voor jouw armatuur

   

  Bekijk de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkende diversiteit van vormen, stijlen en lampvoeten. Ongeacht of je de perfecte sfeer wilt creëren in je woonruimte of gewoon energie wilt besparen en de energierekening van je huishouden wilt verlagen: er is voor iedereen de perfecte lamp te vinden.

  Onbegrensde mogelijkheden met Hue

   

  Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue.

   

  Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.  

  Opmerkelijke verlichting duurzaam geprint

   

  Philips MyCreation-ontwerpen zijn anders dan alles wat je tot nu toe hebt gezien. Onze inspirerende collecties kunnen je huis veranderen door een unieke sfeer te creëren die je persoonlijkheid tot uitdrukking brengt.