Meer merken van

Vind de juiste
verlichting
Licht kan zoveel meer doen

De juiste verlichting voor elke ruimte in uw woning

 

Onze uitgebreide reeks verlichtingsarmaturen helpen u elke ruimte te verlichten. Van vloer- en wandlampen tot plafond- en tafellampen: armaturen van Philips leveren het perfecte licht voor uw woning. Gebruik de Home Lighting Designer om te zien hoe onze producten uw woning kunnen verbeteren met een unieke lichtsfeer. Vind de perfecte sfeer voor je woning: van een warme, gezellige ambiance voor je woonkamer, tot heldere verlichting voor je badkamer en keuken. Met Philips zijn er nooit meer twee verlichtingsideeën voor interieurverlichting hetzelfde.

Vind de perfecte verlichting
voor uw woning

Maak elke ruimte in je woning na met de juiste verlichting, dankzij de Home Lighting Designer.

Vind andere verlichtingsproducten

Vind de juiste lamp voor uw armatuur

 

Bekijk de uitgebreide reeks lampen van Philips Lighting. Alle lampen zijn beschikbaar in een indrukwekkende diversiteit van vormen, stijlen en lampvoeten. Ongeacht of u de perfecte sfeer wilt creëren in uw woonruimte of gewoon energie wilt besparen en de energierekening van uw huishouden wilt verlagen: er is voor u de perfecte lamp te vinden.

Onbegrensde mogelijkheden met Hue

 

Verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring met slimme verlichting van Philips Hue.

 

Bedien je Hue lampen met je smartphone of tablet, zowel binnen als buitenshuis en ontdek hoe Philips Hue voor een verrassende rijkdom aan lichtbelevingen kan zorgen. Voor elke stemming, voor elke kamer.