U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   Badkamerverlichting van Philips

   Uw badkamer is een multifunctionele ruimte: 's morgens draait bijna alles erom zo snel mogelijk klaar te zijn om tijdig naar school of het werk te gaan. Als u 's avonds thuiskomt, verandert uw badkamer in een oase die u een goed gevoel geeft met een ontspannend schuimbad waarvan u geniet terwijl u een goed boek leest. Uw badkamerverlichting moet even divers zijn als deze situaties. 's Morgens hebt u helder licht nodig om u te ondersteunen bij het aanbrengen van make-up, scheren en het verzorgen van uw kapsel. 's Avonds hebt u kalmerend licht nodig dat u helpt te ontspannen na een lange werkdag.

   Onze meest populaire badkamerverlichting

    

   Uw badkamerverlichting moet kunnen worden aangepast aan de veranderende situaties in de loop van de dag. Door dimbare verlichting te installeren, kunt u ieder voor zichzelf beslissen hoeveel licht u wilt hebben voor bepaalde taken. Plafondlampen of inbouwspots zorgen gemakkelijk voor algemene verlichting die nodig is als u 's morgens snel klaar wilt zijn of als u de badkamer schoonmaakt. Door wandlampen te gebruiken, kunt u speciale accenten aanbrengen – daarmee kunt u de ruimte in de badkamer meer open maken. Om in een gezellige sfeer uw favoriete kuuroord na te bootsen, zou u sfeerlampen kunnen overwegen die van kleur kunnen veranderen. Deze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de vormgeving van uw badkamer en aan uw stemming. Een essentieel onderdeel van elke badkamer is de spiegel. U hebt dus ook de juiste lichtset voor uw badkamerspiegel nodig, die verlicht zou moeten worden vanaf de bovenkant en beide zijkanten. Spiegelverlichting moet zodanig licht op het gezicht werpen dat alle schaduwen vermeden worden.  

   Alleen het beste voor uw badkamer - alle voordelen in een oogopslag

   5 Years Warranty
   Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
   Light colour temperatures
   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
   Philips Energy-saving lamp
   Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
   LED 15 years avarage use
   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

   Veilige badkamerlampen, perfect geschikt voor vochtige omgevingen


   In de badkamer is het onvermijdelijk: elektriciteit en water komen bij elkaar en dat lijkt een problematische combinatie. De badkamerlampen van Philips zijn ontworpen voor vochtige omgevingen en daardoor volledig veilig te gebruiken. In badkamers zijn drie verschillende vochtigheidszones te onderscheiden; daarom zijn al onze badkamerlampen IP 23‑, IP 44‑ of IP 65-gecertificeerd. Hoe dichter uw lamp zich bij de waterbron bevindt en hoe hoger het risico is dat die nat wordt, des te hoger is de IP-classificatie die u nodig hebt. Deze waarde geeft aan in welke mate de lamp bestand is tegen water. Het volgende geldt: hoe hoger het getal, des te beter is de bescherming. Uw veiligheid en welzijn zijn belangrijk voor ons.

   Philips myBathroom Hotstone

   Wandlamp

    

   De Philips myBathroom Hotstone LED-wandlamp levert het perfecte lichtniveau voor uw badkamer. Met zijn synthetische diffuser en chromen voet toont deze stijlvolle lamp uw huid in zijn correcte kleur voor het aanbrengen van make-up, scheren en meer, terwijl hij tegelijk de hele ruimte duidelijk verlicht.                             

   LED-licht van hoge kwaliteit
   Warmwit licht
   Energiebesparing

   Ontwerpen van badkamerverlichting – Tips

   Foto uit badkamervideo

   Badkamerverlichting van Philips: Creëer uw eigen ruimte die een goed gevoel geeft.

   De douche is een andere ruimte voor taakverlichting. Monteer een of twee inbouwspots met IP 65 boven de douche en in de buurt van het bad.
   De beste manier om een spiegel te verlichten, is vanaf de bovenkant en beide zijkanten. Spiegelverlichting moet zodanig licht op het gezicht werpen dat alle schaduwen vermeden worden.
   Voor scheren en het aanbrengen van make-up kan de algemene verlichting het best worden aangevuld met taakverlichting.
   Voor de sfeer kan een wandarmatuur aangename accenten toevoegen en de ruimte in de kamer openbreken. Wij bevelen Philips Hue aan: met meer dan 16 miljoen kleuren kunt u uw alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone ervaring.
   Installeren van dimschakelaars in de badkamer biedt u volledige controle over de hoeveelheid licht die u op elk moment wenst of nodig hebt. Met onze SceneSwitch-producten kunt u 3 verschillende scènes instellen, van helder licht tot een gezellige gloed, en dat alles zonder een dimmer.
   Creëer in uw badkamer het perfecte kuuroordgevoel met WarmGlow. Ongeacht hoe helder u de dimbare lampen ook wilt laten branden, ze leveren altijd een perfecte gezellige gloed: hoe meer u dimt, hoe warmer het licht is.
   Andere ruimtes
   Combineer je verlichting met de juiste lamp 

   Vind de juiste

   lamp