U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Buitenverlichting

  LED buitenverlichting combineert comfort met veiligheid

  Licht zorgt niet alleen voor meer sfeer en gezelligheid maar houdt ook ongewenste indringers op afstand. Buitenverlichting die onverwachts aanspringt, doet inbrekers het hazenpad kiezen. Kies voor verlichting met bewegingssensoren en breng veiligheid en zuinigheid samen in jouw tuin.

  Turn sunlight into LED light with Philips myGarden Solar

  Capture the power of the sun during the day to enjoy beautiful, atmospheric garden lighting long into the night with Philips myGarden Solar. Powered entirely by solar, it's the most energy efficient source of outdoor lighting there is.

  Turn sunlight into LED light with Philips myGarden Solar
  Tuinverlichting zet inbrekers buitenspel

  Tuinverlichting zet inbrekers buitenspel

  Licht rondom de woning schrikt niet alleen inbrekers af, maar versterkt ook het veiligheidsgevoel en bezorgt de inwoners zo een goede nachtrust. Het mag dan ook niet verbazen dat bewoners van een huis dat uitgerust is met buitenverlichting, zich doorgaans veiliger voelen dan gezinnen die in een huis wonen dat omhuld is door duisternis.

  Automatisch licht dankzij licht- en bewegingssensoren

  Automatisch licht dankzij licht- en bewegingssensoren

  Tegenwoordig worden systemen voor buitenverlichting uitgerust met licht- en bewegingssensoren. De lichtsensor maakt het onderscheid tussen dag en nacht. De integratie van een bewegingssensor zorgt er daarentegen voor dat de lamp iedere beweging kan detecteren. Zo spendeer je geen cent teveel aan energie aangezien je verlichting enkel in werking treedt wanneer het begint te schemeren of wanneer de sensor beweging detecteert.

  Is buitenverlichting wel energiezuinig?

  Is buitenverlichting wel energiezuinig?

  Laat daarover geen twijfel bestaan: buitenverlichting is wel degelijk energiezuinig. De sensoren zorgen ervoor dat de buitenlampen alleen branden wanneer nodig en dat er bijgevolg geen cent teveel gespendeerd wordt aan energie.

   

  Kies je ook nog eens voor LED-tuinverlichting op zonne-energie? Dan wordt het verlichten van je tuin een nuloperatie; je haalt de energie immers uit de natuur! De zon zorgt er immers voor dat je lampen overdag opgeladen worden zodat je iedere avond wordt verwelkomd wordt door licht.

   

  Een unieke sfeer met indirect licht

  Met de juiste tuinverlichting wordt heel wat mogelijk. Creëer een uniek effect door je armaturen in een struik of achter planten te verstoppen. Zo verspreid je een zachte, sfeervolle gloed door de hele tuin zonder verblind te worden door het licht. Denk tot slot ook aan je buren en let erop dat je hen niet uit hun slaap houdt met jouw verlichting.

  Zet je buitenverlichting op zijn plaats

  Zet je buitenverlichting op zijn plaats

  Locatie, locatie, locatie! Om het meeste uit je buitenverlichting te halen, is een goede plaatsing onontbeerlijk. Zo moeten volgende plekjes zeker verlicht worden na het vallen van de schemering:

   

  • De voor- en achterdeur en andere mogelijke toegangsplaatsen,
  • De garage,
  • Donkere hoekjes en nissen rond je huis.

   

  Kom je ’s avonds laat thuis, dan vindt je moeiteloos de weg naar binnen. Automatische tuin- en gevelverlichting doet ongewenste gasten bovendien twee keer nadenken.

  Populaire verlichting