U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Draadloze Verlichting

  Ervaar de magie van draadloze verlichting

  De innovatie van slimme of draadloze verlichting heeft ertoe geleid dat we met slechts één swipebeweging onze verlichting kunnen bedienen. Of we nu thuis, op kantoor of in het buitenland zijn. Intelligente technologie zorgt voor een unieke lichtervaring. Ervaar wat Hue kan doen.

   

  Hoe onze slimme lampen voor een revolutie in verlichting zorgen

  Verbind de slimme Hue-lampen met de bridge – de centrale hub die verbonden is met je router – open de Hue-app en schakel je verlichting aan via je mobiele toestel. Kies één van de 16 miljoen kleuren die het Hue-spectrum rijk is en speel met contrasten en wit licht om de ideale stemming te creëren. Je hoeft zelfs niet thuis te zijn om je verlichting te bedienen. De My Hue-portal verleent je toegang tot je verlichting van overal ter wereld.

   

  En het wordt nog mooier! Door gebruik te maken van draadloze technologie kan je jouw Hue-familie moeiteloos uitbreiden. Koppel tot 50 producten uit de Friends of Hue-collectie en maak gebruik van Hue Tap, ’s werelds eerste slimme draadloze schakelaar.

  connected lighting
  connected lighting
  Philips Hue
  draadloze verlichting en slimme lampen

  Draadloze LED-verlichting die bij iedere sfeer past

  Licht speelt een belangrijke rol in hoe we ons voelen en laat je toe om in een handomdraai de ideale sfeer te creëren. Selecteer één van de vele vooraf ingestelde lichtrecepten en tover de ruimte om met een simpele swipe. Laat je beïnvloeden door kleur en bepaal de stemming met licht.

   

  Het grote gebruiksgemak in combinatie met de vele mogelijkheden om Hue te personaliseren, leveren een unieke lichtervaring op. Herbeleef ieder moment met je favoriete foto’s uit je bibliotheek of de app. Al wat je moet doen, is de juiste kleuren kiezen met de kleurkiezer en je lampen doen de rest.

  Gewaarschuwd door lichtsignalen

  Licht is overal om ons heen en is dan ook het perfecte middel om je te waarschuwen. Door de zachte gloed na te bootsen van de opkomende zon, laat Hue je zachtjes ontwaken uit je dromen. ’s Avonds doven de lampen automatisch uit bij bedtijd.

   

  Via IFTTT kan je Hue koppelen aan één van de vele datafeeds. Een reminder wanneer je favoriete programma begint? Blauw licht wanneer het begint te regenen? Of twee maal knipperen wanneer je een belangrijke mail ontvangt. Stel je eigen lichtrecepten samen of kies één van de vele Hue-recepten uit ons IFTTT-kanaal.

  Populaire verlichting