U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   Thuiskantoorverlichting van Philips

   Er is geen betere plek om te werken dan uw eigen woning. Concentreren kan gemakkelijker zijn in een thuiskantoor: hetzij voor een gecompliceerd project van uw werk, een essay voor uw studie of het betalen van uw rekeningen. Door de juiste bureau- & tafelverlichting te gebruiken, kunt u een passende sfeer creëren om op een ontspannen, maar productieve manier te werken . Op deze manier kunt u van uw thuiskantoor een aangename en gezellige plek maken die uw werk ook nog eens productiever maakt!

   Bureau- & tafelverlichting: ontdek hoe Philips uw thuiskantoor kan verlichten

    

   Als het aankomt op bureau- & tafelverlichting dient u een melange van verschillende lichtbronnen te overwegen. Een plafondlamp vervult de behoefte aan algemene verlichting die de ruimte voorziet van een basisverlichting die belangrijk is om uw ogen te helpen en vermoeidheid te voorkomen. Indirecte verlichting zoals wand- of vloerlampen creëren een gezellige sfeer die belangrijk is voor een prettige werkruimte. Het is bovendien ook belangrijk om uw bureau zelf te verlichten. U zou daarvoor een bureaulamp kunnen kiezen met een flexibele arm die u kunt verstellen. Het is belangrijk het hele werkvlak te verlichten zonder verblinding. Schaduwen kunnen voorkomen worden door de lamp tegenover uw dominante zijde te plaatsen: rechtshandige mensen dienen de bureaulamp aan de linkerkant te plaatsen; voor linkshandigen is dat andersom. De diverse lampen die wij leveren, verlichten niet alleen uw thuiskantoor, ze zorgen ook voor decoratie: kies uw lampen zodanig dat ze een aanvulling op uw meubilair zijn en uw individuele stijl benadrukken.

   Alleen het beste voor bureau en tafel - alle voordelen in een oogopslag

   5 Years Warranty
   Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
   Light colour temperatures
   Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
   Philips Energy-saving lamp
   Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
   LED 15 years avarage use
   Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

   Philips Hue Phoenix

   tafellamp

   De Philips Hue Phoenix tafellamp levert dimbaar warm- tot koelwit licht dat past bij uw dagelijkse activiteiten. Maak via de Hue bridge (niet meegeleverd) verbinding met uw draadloze thuisnetwerk voor een moeiteloze bediening via uw smartphone of tablet.                             
   Bekijk Icon
   Vier lichtrecepten
   Bekijk Icon
   Warm- tot koelwit licht
   Bekijk Icon
   3D-textuur voor een sprankelend lichteffect

   Ontwerpen van thuiskantoorverlichting – Tips

   Verzeker u ervan de bureaulamp uw hele werkvlak verlicht.
   Voor lezen en schrijven wordt een combinatie van functionele en algemene verlichting aanbevolen: dimbare verlichting kan bijvoorbeeld de vermoeidheid van uw ogen verminderen. SceneSwitch biedt 3 verschillende verlichtingsinstellingen en vereist geen dimmer, noch installatiewerk.
   Schilderijen, foto's of spiegels kunnen benadrukt worden met vloer- of tafellampen. Ongeacht hoe helder u ze wilt laten branden: onze dimbare WarmGlow-lampen leveren altijd een gezellige gloed. Hoe meer u ze dimt, hoe warmer het licht is.
   Plaats uw bureaulamp aan de zijde tegenover uw dominante hand om schaduwen tijdens lezen of schrijven te verminderen.
   Gekleurd licht of sfeerlicht kan u helpen zich te concentreren op uw werk. Met Philips Hue kunt u de perfecte sfeer scheppen met meer dan 16 miljoen kleuren.
   Het beeldscherm van de computer moet beschermd worden tegen stralen natuurlijk daglicht en licht uit de bundel van de bureaulamp; dit helpt te voorkomen dat u verblind wordt tijdens beeldschermwerk.
   Andere ruimtes
   Combineer je verlichting met de juiste lamp 

   Vind de juiste

   lamp