Meer merken van

Hue Go

Ervaar de vrijheid en mogelijkheden van draagbare LED-verlichting

Een betoverende lichtervaring in combinatie met draagbaarheid en een slimme bediening, dat is Hue Go in een notendop. Geniet waar en wanneer je maar wilt van de ideale verlichtingssfeer: gebruik Hue Go als tafellamp, muurlamp of schakel de lamp in als sfeerverlichting. De draadloze en intuïtieve bediening maken van Hue Go de ideale draagbare LED-lamp.
Hue Go video

Hue Go: Verlicht ieder moment, overal

Verbind licht met je dagelijkse leven en laat het met je mee bewegen precies zoals jij dat wilt. Hue Go is het meest veelzijdige licht in huis. Geniet van lichteffecten die synchroon lopen met uw favoriete muziek. Breid de beleving van je Ambilight TV uit naar de hele kamer. Til de beleving van je games naar een hoger niveau met de talloze apps. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hue Go video
Hue Go: Verlicht ieder moment, overal
Draagbare led verlichting

Tafellamp, wandverlichting of indirecte LED-verlichting?

Hue Go is een stijlvolle LED-lamp die je overal kan meenemen in en rond je huis. Geniet overal en op elk moment van 16 miljoen kleuren, of kies één van de vele tinten wit licht. Richt het toestel op de muur, laat het een prominente plaats innemen op de tafel of draag het met je mee. De interne herlaadbare batterij garandeert urenlang lichtplezier.

Draagbare led verlichting

Simpele bediening, doorgedreven functionaliteit

Hue Go biedt je de vrijheid om de lamp mobiel te bedienen via je smartphone of via de intuïtieve bediening op de lamp zelf. Zo geniet je dagelijks van warm wit licht, levendig daglicht en 5 natuurlijke dynamische lichteffecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enhanced Forest en Night Adventure. Laat je interieur baden in natuurlijk wit licht of kies één van de 16 miljoen kleuren en zet ieder moment in de ‘spotlight’.

Draagbare led verlichting

Lichtsignalen en LED-lampen bieden een schat aan mogelijkheden

Net als bij Hue, kan je dankzij IFTTT (If This Then That, oftewel Als … Dan … ) zelf talloze lichtrecepten samenstellen om een vriendelijke reminder te ontvangen. Komen de kinderen bijna thuis van school? Dan knipperen je lichten tweemaal. Slecht weer op komst? Dan verandert de lamp automatisch van kleur. Geniet ook van de gesynchroniseerde lichteffecten door je verlichting af te stemmen op je muziek of te koppelen aan je Philips AmbiLight-tv.

Draagbare led verlichting
Een ontspannend bad nemen na een lange dag? Neem Hue Go mee naar de badkamer en selecteer de ‘Cozy Candle’ instelling. Is het bedtijd? Dan staat Hue Go klaar als slimme leeslamp, om een vleugje magie toe te voegen aan het favoriete verhaal van je kinderen. Maak zelf gebruik van het zachte licht om nog enkele pagina’s van je favoriete boek te verslinden voor je zachtjes indommelt. Het verhaaltje voor het slapengaan krijgt met Hue Go een volledig nieuwe dimensie!
Draagbare led verlichting

Welkom in de familie

Tot slot is Hue Go compatibel met alle producten uit de Hue-familie. Verbind Hue Go naadloos met je LightStrips, Hue LivingColors Bloom & Iris, Hue Lux, Hue Beyond en Hue Tap. Hue Go bezorgt je meteen een vertrouwd gevoel terwijl het nieuwe deuren opent.

Populaire verlichting