Meer merken van

  Kinderkamerverlichting van Philips

  Waarom kinderlampen van Philips?


  U wilt een fijne omgeving creëren voor uw kinderen. Een kamer waar ze de eerste jaren van hun leven kunnen slapen, knuffelen en spelen. En die later een ruimte vol avonturen wordt, een plek om te leren, ontdekken en tijd met vrienden en vriendinnen door te brengen. Met onze lampen voor de kinderkamer creëert u een fijne sfeer die stimuleert en hun fantasie aanwakkert. En 's avonds tovert u de kamer om in een knusse, rustgevende ruimte voor een goede nachtrust. Want ieder kind verdient een droom van een slaapkamer.

  Kinderkamerverlichting - voor magische momenten

   

  Rust de kinderkamer uit met de juiste verlichting en creëer een vrolijke en veilige omgeving voor uw kleintjes. Het belangrijkste is een goede basisverlichting die voldoende helderheid biedt en tegelijkertijd zacht is voor de kinderogen. Onze nachtlampjes en projectoren met kindvriendelijke ontwerpen geven de kamer een bijzondere en knusse sfeer. Toekomstige superhelden vinden hun favoriete figuren terug op onze lampen en kleine prinsesjes dromen van hun eigen sprookjeskasteel. Met deze aangepaste verlichting bezorgt u uw kinderen gegarandeerd vele middagen vol speelplezier:

   

  • Wand- en plafondlampen voor basisverlichting
  • Nachtlampjes en projectoren voor een goede nachtrust
  • Bureaulampen voor een ontspannen en creatieve leeromgeving

  Alleen het beste voor de kamer van uw kinderen - alle voordelen in één oogopslag

  5 Years Warranty
  Naast de standaard 2 jaar garantie op lampen biedt Philips ook nog eens 5 jaar garantie op het LED-systeem, oftewel de LED-module en -driver in de lamp.
  Light colour temperatures
  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Lampen van Philips geven warm wit licht voor een gezellige sfeer.
  For kids
  Al onze kinderkamerlampen voldoen aan de Europese regelgeving voor de veiligheid van producten voor kinderen. Door het gebruik van kindvriendelijke materialen (FSC- goedgekeurd) en oog voor ontwerp (geen scherpe randen) kunnen wij instaan voor een veilig product.
  Philips Energy-saving lamp
  Philips lampen zijn energiebesparend en verbruiken minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.
  LED 15 years avarage use
  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED's van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 15.000 uur (dit staat gelijk aan 15 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  De kleurrijke wereld van Philips-kinderlampen

   

  Wand- en plafondlampen zijn de populairste lampen voor kinderkamers. Het licht moet dimbaar zijn en niet verblinden, zodat de gevoelige ogen van jonge kinderen worden beschermd.

   

  Nachtlampjes en tafellampen met warm licht zorgen voor een knusse en rustgevende sfeer in de kinderkamer en geven uw kleintjes een veilig gevoel. Projectoren toveren prachtige verhalen op de muur en het plafond, en helpen kinderen tot rust te komen voordat ze gaan slapen. Met een LED-lamp op het nachtkastje of de favoriete tekenfilmfiguur van uw kind op het plafond creëert u overdag een vrolijke kinderkamer en 's avonds een veilige omgeving en mooie dromen.

   

  Kinderen brengen veel tijd door aan hun bureau, bijvoorbeeld met huiswerk, tekenen of spelletjes. Verlicht de werkplek van uw kinderen met de perfecte bureaulamp en de juiste helderheid voor een productieve werk- en leeromgeving.

  Kinderkamerverlichting - tips

  Vink-pictogram
  Kies altijd voor kindveilige producten die geen giftige verf of losse onderdelen bevatten. Met Philips kinderverlichting maak je een veilige keuze: Alle kinderlampen zijn gemaakt van kindvriendelijke materialen en de LED-lamp binnenin is altijd koel bij aanraking.
  Vink-pictogram
  Spelen met vriendjes, huiswerk maken, een boekje lezen in bed: kinderen zijn de hele dag door bezig in hun kamer. Met SceneSwitch kunt u eenvoudig voor elke activiteit de juiste lichtsterkte instellen.
  Vink-pictogram
  Het slaappatroon van uw kind kan verstoord raken door te harde verlichting. Wij raden daarom aan om voor kinderkamers zachte, warme lampen te gebruiken. De dimbare lampen uit de WarmGlow-serie geven een warme gloed en hoe meer u ze dimt, hoe warmer het licht.
  Vink-pictogram
  Een leuk nachtlampje fleurt de kamer op, maar is ook handig om kinderen zelf het licht te laten aandoen, bijvoorbeeld om ’s nachts naar toilet te gaan.
  Vink-pictogram
  Gekleurde verlichting is een leuke aanwinst voor elke kinderkamer. Met Philips Hue kunnen uw kleintjes uit meer dan 16 miljoen kleuren kiezen en voor elk avontuur de juiste sfeer creëren.

  Finding Dory zaklamp

  Zaklamp

  Philips-zaklamp 7176735P0
  Andere ruimtes
  Combineer je verlichting met de juiste lamp 

  Vind de juiste

  lamp