Meer merken van

myBuddy
Kinderkamer

Zie wat u met kinderkamer verlichting kunt doen

Ontmoet myBuddy - speelse & educatieve kinderkamer verlichting!

 

Slapen gaan en opstaan moet een vaste routine worden voor kinderen. Nu hebben onze kids echter soms een eigen willetje en is het niet altijd even makkelijk een routine te brengen in hun slaappatroon. Omdat jouw nachtrust en die van je kind echter zeer belangrijk zijn, laten we je graag kennis maken met myBuddy!

 

Dankzij de myBuddy kinderkamer verlichting kunnen onze kinderen al spelend leren op hetzelfde uur op te staan en te gaan slapen…

 

myBuddy: 3-in-1 kinderkamer verlichting!

 

myBuddy brengt kinderkamer verlichting naar een hoger niveau, zowel letterlijk als figuurlijk. De myBuddy lamp bundelt namelijk drie belangrijke functies. Enerzijds is de myBuddy een tafel- en leeslamp die een aangenaam licht uitstraalt, ideaal om een verhaaltje voor het slapen gaan te lezen. Daarnaast doet de myBuddy ook dienst als nachtlamp en ochtendlicht.

Na het voorlezen van een verhaaltje kan je de myBuddy inschakelen als nachtlamp. De nachtlamp verspreidt dan een zachte gloed in de vorm van een maantje zodat je kind steeds gerust gesteld is en ’s nachts ook de weg naar de deur vindt. Bovendien weet je kind ook dat hij nog wat langer moet slapen als hij ’s nachts wakker wordt en het maantje ziet branden op de buik van zijn vriendje!

mybuddy kidsroom

Slapen & opstaan wordt een feest met de myBuddy kinderkamer verlichting!

mybuddy kidsroom lighting
Je zoon of dochter weet in het begin helemaal niet wanneer het tijd is om op te staan en te beginnen spelen. Dit bezorgt zowel hen als jullie als ouders een slechte nachtrust. Met de myBuddy en zijn timer kan je dit gemakkelijk en op een speelse manier oplossen! Via de timer stel je in wanneer het tijd is om op te staan en op dat tijdstip zal er een zon gaan schijnen op de buik van myBuddy. Zo leert je kind op een eigentijdse manier wanneer het tijd is om te beginnen spelen of wanneer het nog even in bed moet blijven liggen.

Dankzij de myBuddy kinderkamer verlichting slapen zowel ouders als kinderen op beide oren! myBuddy helpt je kind om op speelse wijze routine in hun slaappatroon te krijgen en bovendien is de lamp ook volledig veilig! De lamp voelt namelijk steeds koel aan, of ze nu brandt of niet. Ten slotte is de myBuddy kinderlamp ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zeer energiezuinig dankzij de nieuwste LED technologie en heeft ze een levensduur van maar liefst 20.000uur!

Ontdek wat andere ouders te zeggen hebben over de myBuddy kinderkamer verlichting.

Populaire producten

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

  Tafellamp

   

  Tafellamp

 • Twijfelt u nog?
  Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!

  Tafellamp

   

  Tafellamp