U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  LED-buitenverlichting

  LED-buitenverlichting verlicht je tuin als een winters sprookje

  Als het buiten vriest dat het kraakt, blijven we met z’n allen het liefst gezellig binnen waar het warm is. Toch kunnen we het ook buiten gezellig maken. De juiste LEDbuitenverlichting tovert je tuin in een handomdraai om tot een winters sprookjeslandschap.

   

  We genieten nog het meest van onze tuin wanneer de zon schijnt en de temperaturen hoge toppen scheren. Beginnen de temperaturen te dalen? Dan trekken we steeds meer naar binnen. Zonde want er gaat niets boven de frisse buitenlucht in een feeëriek verlichte tuin. Dankzij de juiste LED-verlichting kan het winterfeest niet meer stuk!

   

  Een intieme sfeer met indirecte verlichting

  Direct licht is functioneel terwijl je met indirecte verlichting de juiste sfeer kan creëren. Plaats je lichtarmaturen achter een struik of laat ze bijvoorbeeld op je achtergevel schijnen om zo een zachte gloed over het terras en de tuin te laten vloeien. Let er tot slot op dat je de lichtarmaturen zo plaatst dat ze niet in je ogen schijnen tijdens het barbecueën of wanneer je op het terras zit.

   

  Wedden dat je niet meer zonder LED-tuinverlichting kan van zodra je ze geïnstalleerd hebt? Grijp ieder moment om ten volle te genieten van je winterse droomtuin!

  led buitenverlichting

  Een magische effect dankzij LED-buitenverlichting

  Iedere tuin kan sfeervol ingericht worden met licht. Of het nu om een grote of kleine tuin gaat. Een goede tip: kies voor LED-tuinverlichting. LEDs gaan langer mee dan traditionele gloeilampen en dankzij hun lage verbruik zijn ze ook goed voor de portemonnee. Ga nog een stapje verder door voor tuinverlichting op zonne-energie te kiezen. Zo bespaar je dubbel en vermijd je het gedoe met kabels: gewoon de lichtarmaturen inpluggen en wachten tot de avond valt.

   

  De juiste tuinverlichting kiezen voor jouw tuin

  Iedere tuin is anders en veel hangt ook af van jouw persoonlijke smaak. Philips biedt je daarom een ruim assortiment moderne, klassieke en landelijke tuinverlichting gaande van wandlampen, sokkels en lantaarns tot tafellampen, LED-inbouwspots, buitenverlichting met sensoren, … Alles om je Disneysprookje te creëren in je tuin! Let er wel op dat je niet overdrijft: te veel tuinlampen veranderen je sprookje in een kitscherige nachtmerrie.

  Populaire verlichting