Meer merken van

Buitenverlichting van Philips

Tuinverlichtingsoplossingen waarmee u elke buitenruimte laat stralen

Buitenverlichting met een feelgoodfactor

De lente is de beste tijd om uw tuin te herontdekken. Zowel zonaanbidders als natuurliefhebbers zoeken het groene paradijsje op dat buiten hun achterdeur ligt om te genieten van de warme zon en weer helemaal tot rust te komen. Waarom laat u de ondergaande zon een eind maken aan uw plezier? Vanaf nu zijn onverlichte tuinen verleden tijd. Met de juiste buitenverlichting, van tuinverlichting op zonne-energie tot LED-buitenverlichting, schept u een comfortabele sfeer in uw tuin en kunt u tot in de late uurtjes van het heerlijke zomerweer genieten.

 

Bekijk de video en ontdek hoe makkelijk Philips buitenverlichting te installeren is.

Buitenverlichting

Abelia Lantaarn

 

Tuinlantaarn

Check Icon
Gemiddeld 4 uur lang licht
Check Icon
Lichtintensiteit instelbaar met dimmer
Check Icon
Kaarsmodus
Check Icon
Oplaadbaar met USB
Abelia
het_licht_springt_aan_wanneer_je_het_nodig_hebt

Het licht springt aan wanneer je het nodig hebt!

178079316p0

Tuinverlichting was nog nooit zo simpel

Buitenverlichting – trendy, robuuste en duurzame tuinverlichtingsproducten


Het voortreffelijke ontwerp betekent niet alleen dat de Philips buitenverlichting er fantastisch uitziet, maar ook dat de lampen duurzaam en weerbestendig zijn dankzij hoogwaardige materialen en vakmanschap. De wetenschap dat de lente eens weer terugkeert en uw tuinverlichting op u zit te wachten, zal u vast en zeker door zelfs de koudste wintermaanden helpen. Een veilig gebruik en gemakkelijke montage zorgen ervoor dat zelfs amateurs professionele resultaten kunnen bereiken bij het installeren van hun buitenlampen.

Onze buitenverlichting heeft een levensduur tot 25 jaar en wordt geleverd met 5 jaar garantie op de geïntegreerde LED-modules. Met hun gemiddelde revisiecyclus van 20 jaar vergen ze minder onderhoud dan de gemiddelde woning: een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de tijd die u in uw tuin doorbrengt zo aangenaam mogelijk is.

Innovatieve en slimme oplossingen voor uw tuin

product_intro_icon_bewegung

Bewegingssensors

 

Tuinlampen met bewegingssensors van Philips bieden extra beveiliging en zijn bijzonder energiezuinig. De lichtsensors kunnen onderscheid maken tussen dag en nacht, terwijl de bewegingssensors detecteren wanneer er iemand nadert.

product_intro_icon_led

LED

 

LED-buitenverlichtingsproducten van Philips zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Ze leveren een uitstekende lichtopbrengst met een hoge lichtkwaliteit. Ze genereren warmwit licht en hebben een lange levensduur.

product_intro_icon_solar

LED's op zonne-energie


Buitenverlichting op zonne-energie van Philips gebruikt de kracht van de zon en levert langer licht. Tuinverlichting op zonne-energie helpt het milieu te beschermen door geen elektriciteit uit het net te verbruiken. Meer informatie vindt u in ons productenoverzicht.

Alle voordelen van Philips buitenverlichting: onze nieuwe tuinverlichtingsproducten voor 2017

 • Levensduur tot 25 jaar met 5 jaar garantie op geïntegreerde LED-modules
 • Hoogwaardig materiaal en vakmanschap
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Voortreffelijk productontwerp en veilig in gebruik
 •  Gelijkmatige lichtverdeling dankzij geïntegreerde LED's
 • Minder schaduwen dan traditionele lampen
 • Overtuigend bewijs uit UV-tests: gegarandeerde kleurvastheid
 • Lampen hoeven niet te worden vervangen
 • Bespaart tot 90% energie, dus lagere energiekosten
 • Eenvoudig te monteren in slechts 3 snelle stappen
 • LED-modules van 600 tot 800 lumen voor krachtig, warm wit licht
 • Vergelijkbaar met spaarlampen van 12 tot 15 W
 • Licht met een levensechte kleurweergave en een kleurtemperatuur van 2700 K
wand3
De juiste keuze van buitenverlichting kan niet alleen gebruikt worden om in uw tuin een comfortabele ambiance te creëren, maar ook om een helder verlichte en veilige ingang te ontwerpen met behulp van speciaal geselecteerde wandlampen. Wandlampen  creëren ook warme verlichtingseffecten op terrassen en balkons en garanderen lange en aangename zomeravonden.
wege3
LED-buitenverlichtingsproducten, waaronder sokkellampen en terrasverlichting, zijn de ideale manier om uw tuin of terras te verlichten en te zorgen voor een rustgevende achtergrond op een ontspannende avond buiten.
sockel3
Naast het veranderen van uw tuin in een idyllische omgeving kan de juiste keuze van buitenverlichting ook een belangrijke rol spelen in termen van beveiliging. Tuinpadlampen voor ingangen en paden verzekeren niet alleen een veilige toegang tot uw eigendom voor u en uw gasten, maar leveren ook unieke en onvergetelijke eerste indrukken op.