U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

  Buitenverlichting wanneer u die nodig hebt

  Het juiste licht helpt u de weg te vinden als het buiten donker is

  Tuinverlichting met bewegingssensors

   

  Hoe vindt u uw sleutels in het donker? Hoe kunt u zien wie er aan uw voordeur staat? Of hoe bent u zeker dat u niet over iets struikelt bij het doen van uw dagelijkse bezigheden? Ontdek hoe het mogelijk is met bewegingssensortechnologie.

  Hoe kan verlichting energie besparen?
  icon_energysaving_outdoor
  Eenvoudig. Bewegingssensors beperken de energiekosten van tuinverlichting tot een minimum en uw buren zullen er niet over klagen dat uw tuinlampen hen 's nachts wakker houden. En beter nog, als u kiest voor  LED-landschapsverlichting op zonne-energie hoeft u geen cent te betalen voor het verlichten van uw buitenomgeving.
  Verbetert verlichting de beveiliging?
  icon_lock
  Ja. Nadat het donker is geworden, kan buitenverlichting het minder waarschijnlijk maken dat er in uw huis wordt ingebroken, dus u kunt van een goede nachtrust genieten. Huiseigenaren die over correct geïnstalleerde buitenlampen beschikken, zoals portaallampen of buitenwandverlichting, voelen zich daarom in het algemeen veel veiliger.
  Wat is de beste plaats voor buitenbeveiligingslampen?
  icon_lock

  Het is belangrijk uw buitenverlichting correct te positioneren om te verzekeren dat zij naar behoren functioneert, zowel uit beveiligingsoogpunt als voor het comfort. De volgende plaatsen dienen 's nachts absoluut verlicht te worden:

   

  - Ingangsdeuren
  - Garageruimten

  - Hoeken van huizen

  Hoe werken bewegingssensors?
  bewegingssensor
  Onze buitenlampen zijn uitgerust met een infrarood (PIR) bewegingssensor die bewegingen detecteert. Daardoor zijn het zeer energiezuinige lichtbronnen, want ze branden alleen als er iemand in de buurt van de sensor is. 
  Tot op welke afstand detecteren de sensors beweging?
  icon_motion-sensor_outdoor
  Onze beveiligingsverlichting is ontworpen om bewegingen te detecteren binnen een bereik van 10 meter. Dankzij de sensors wordt uw tuin op een comfortabele manier verlicht en ziet u 's nachts makkelijker waar u loopt. Tergelijkertijd spaart u ook energie uit doordat de beveiliginsverlichting alleen gaat branden precies waar en en wanneer u het nodig hebt.
  Is het moeilijk ze te in te stellen?
  makkelijk te installeren
  Helemaal niet. Een eenvoudige instelprocedure maakt het gemakkelijk te selecteren wanneer u wilt dat de automatische sensor uw lamp(en) inschakelt en voor hoelang. En als het nodig is dat uw lampen gedurende een langere tijdsperiode blijven branden, kunnen de sensors heel gemakkelijk worden gedeactiveerd.

  Populaire tuinverlichting met bewegingssensor

  Langer genieten van mooie zomeravonden?