U bezoekt momenteel de website van Philips lighting. Er is een gelokaliseerde versie voor u beschikbaar.
Suggesties

   

   

   

  LED -buitenverlichting

  Bekijk wat LED-buitenverlichting kan doen

   Make-over van tuin in Berlijn door Philips Lighting, myGarden-steekpin
  Make-over van tuin in Berlijn door Philips Lighting, Ledino-lantaarn

  Ledino buitenverlichting – een goed verlichte en veilige tuin

  Ledino buitenverlichting – een goed verlichte en veilige tuin

  Kiezen voor LED-buitenverlichting is niet alleen beter voor het milieu, het is ook beter voor uw portemonnee. Maar dat is nog niet alles. LED-verlichting produceert een krachtig wit licht dat uw patio, oprit en tuin volledig opfrist.


  Als u kiest voor LED's zult u absoluut onder de indruk zijn van de Ledino-collectie LED-buitenverlichting. Energiebesparend, lang meegaand, geraffineerd, … met andere woorden: een geweldige aanvulling voor elke tuin!

   

  Slaap gezond dankzij buitenverlichting met bewegingssensors

  Besparen op energierekeningen is niet het enige voordeel dat u krijgt met Ledino buitenverlichting. Voorzien van bewegingssensors geven de armaturen u 's avonds en 's nachts een veiliger gevoel. Verlicht de buitenzijde van uw huis, patio of tuin telkens als er beweging gedetecteerd wordt in de tuin of bij de achterdeur.


  Vanzelfsprekend leveren de bewegingssensors niet alleen maar een verrassingselement voor potentiële inbrekers. Ze zijn ook nuttig als u in het donker even naar de schuur moet: de lampen gaan aan zodra u ze nadert en dat maakt het voor u gemakkelijker uw weg naar de schuur te vinden zonder uw tenen te bezeren. Buitenverlichting verwelkomt u ook als u thuiskomt door automatisch aan te gaan zodra u arriveert.

  Verlicht uw tuin in stijl met Ledino buitenverlichting

  De Ledino-collectie omvat verschillende types armaturen waarmee u een aantrekkelijke tuinverlichting kunt creëren. Dit betekent dat uw tuin niet alleen veilig is, maar ook prachtig verlicht met het minimalistische design van de armaturen.

   

  Stijlvolle en weerbestendige wandmodellen en plafondlampen, elegante lampconsoles en zelfs stevige in de bodem te monteren spotlights voor uw tuinpad of oprit. Er is iets voor iedereen. En ten slotte, maar niet ten minste, gaat Ledino buitenverlichting minstens 20.000 uur mee dankzij de hoge-kwaliteit LED-lampen. Dus nooit meer lampen vervangen!

   

  Alle LED-buitenverlichting

  Populaire producten